Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš poslední stranu článku:
Tohle je pět největších hvězd TikToku. Zákazem v USA by mohly přijít o velký balík

2. Charli D'Amelio – 154 milionů sledujících

Na TikTok Charli vstoupila v roce 2019, její účet se týkal především tanečních kreací. Jako úplně první dosáhla 100 milionů sledujících, a to po pouhém roce a půl působení na platformě.

Doporučeno
Máš na kartě jeden z těchto PIN kódů? Radši si ho změň Máš na kartě jeden z těchto PIN kódů? Radši si ho změň 16. května 2024 v 15:56

Nyní je tato hvězda velmi vlivná i na Instagramu či YouTube. Má spolupráce s těmi největšími značkami, dokonce má i své vlastní produkty, a zúčastnila se taneční soutěže Dancing with the Stars, kterou i vyhrála. Proslavila se i díky vztahům se zpěváky Lil Huddym a Landonem Barkerem.

1. Khaby Lame – 162 milionů sledujících

Možná jsi o něm nikdy neslyšel*a, ale Khaby Lame je letos nejsledovanější osobou na TikToku. Prosadil se díky svým vtipným reakcím a tím, že tvoří obsah, který je tzv. relatable (člověk se v něm sám pozná). Jeho poznávacím znamením je, že ve svých videích vůbec nemluví.
 
Momentálně vydělává 750 tisíc dolarů za jedno video a jeho jmění činí 15 milionů dolarů. Lame se svěřil Forbesu, že natáčet na TikTok začal jen proto, že se nudil. Byl nezaměstnaný a během pandemie covidu-19 neměl co dělat.

@khaby.lame @tiktok it’s your turn! ⚡️🙋🏿‍♂️ 🙌🏿😂 #tiktoklearnfromkhaby#learnfromkhaby ♬ Steven Universe - L.Dre
Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 2 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse