Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti Ariel Touch of Lenor.
3. června 2024 v 14:00
Čas čtení 0:45
Sponzorovaný obsah

Lidé, kteří mají doma uklizeno, jsou méně ve stresu. Náladu může ovlivnit i vůně tvého oblečení

Lidé, kteří mají doma uklizeno, jsou méně ve stresu. Náladu může ovlivnit i vůně tvého oblečení
Zdroj: Ariel Touch of Lenor
ZAJÍMAVOSTI DOMÁCNOST TIPY DO DOMÁCNOSTI
Uložit Uložené

Pobyt v neuklizeném prostředí podle studií zvyšuje hladinu stresu.

Když je kolem nás pořádek, uklizeno a čistota, zažíváme méně negativních myšlenek a starostí. Opačně působí nepořádek. Různé vědecké studie ukazují, že lidé pobývající v neuklizeném prostředí mají vyšší hladinu stresových hormonů.

Pocity, jako je radost, čistota a štěstí, nás provázejí, když vyjdeme ze sprchy nebo vstoupíme do pěkně uklizeného bytu. Není proto divu, že byly vyvinuty parfémy, které imitují vůni čistého prádla. Nic však nemůže nahradit vůni, která je směsicí čistoty, blaženosti a štěstí. Tato vůně je kombinací účinnosti pracího prostředku, který odstraňuje nečistoty a vůně oblíbené aviváže.

Ariel Touch of Lenor
Zdroj: Ariel Touch of Lenor

Průzkum společnosti Toluna, provedený v Česku, Polsku a na Slovensku, ukázal, že jako jeden z nejdůležitějších signálů čistoty, které příznivě ovlivňují naši náladu, vnímají spotřebitelé vůni prádla. Proto se Ariel spojil se značkou Lenor, aby vytvořil zcela novou řadu produktů Ariel Touch of Lenor.

Nové kapsle a tekutiny zaručují dokonalou čistotu pracího prostředku Ariel a dlouhotrvající svěžest aviváží Lenor. Složení výrobku zajišťuje vynikající čištění při nízkých teplotách a kratších pracích cyklech. Kapsle mají rychle se rozpouštějící povlak s technologií TurboBoost pro lepší odstranění skvrn. Systém Touch-Activated Freshness System a vyšší obsah vůně zajišťují výrazně delší výdrž svěžesti oblečení.

Ariel Touch of Lenor
Zdroj: Ariel Touch of Lenor

Skladujte mimo dosah dětí.

Domů
Sdílet
Diskuse