Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
🎫 Vyhraj lístky na festivaly: Grape, Sziget, Pohoda, Lovestream a další letní festivaly
24. května 2024 13:21
Čas čtení 1:24
Ella Petrová

StarDance odhaluje taneční páry. S kým si kdo zatančí?

StarDance odhaluje taneční páry. S kým si kdo zatančí?
Zdroj: Česká televize
FILMY A SERIÁLY ČESKÁ TELEVIZE
Uložit Uložené

Koukni na deset tanečních párů, které se mezi sebou utkají v letošním ročníku StarDance.

Oblíbená taneční soutěž nejenže už nějakou dobu zná tváře, které vystoupí ve třinácté řadě, ale teď už je známé i samotné složení jednotlivých párů. První živý přenos uvede Česká televize 12. října, tréninky budou probíhat od léta.

Doporučeno
Let him cook! Tohle je 20 nejlepších hokejových hlášek Roberta Záruby Let him cook! Tohle je 20 nejlepších hokejových hlášek Roberta Záruby 24. května 2024 10:52

Filip Blažek a Adriana Mašková

Herec Filip Blažek se objeví po boku Adriany Maškové, která v minulosti dokonce soutěž vyhrála s Janem Cinou a zatančila si i s cukrářem Josefem Maršálkem a hercem Miroslavem Hanušem.

stardance
Zdroj: Česká televize

Robin Ondráček a Jana Paulová

S herečkou Janou Paulovou si zatančí tanečník Robin Ondráček, který byl už tanečním partnerem herečky Mariky Šoposké nebo zpěvačky Moniky Bagárové.
 

stardance
Zdroj: Česká televize

Lukáš Bartuněk a Lucie Vondráčková

Vedle zpěvačky a herečky Lucie Vondráčkové se představí Lukáš Bartuněk, který si zatančil i s hudebnicí Jitkou Hosprovou.
 

stardance
Zdroj: Česká televize

Kateřina Bartuněk a Oskar Hes

V soutěži si zatančí i manželka Lukáše Bartuňka Kateřina Bartuněk, která vystoupí s mladým hercem Oskarem Hesem. Loni se umístila na třetím místě s kajakářem Vavřincem Hradilkem.

stardance
Zdroj: Česká televize

Jiří Ježek a Lenka Nora Návorková

S paralympionikem Jiřím Ježkem vpluje na parket Lenka Nora Návorková, která vyhrála soutěž s hercem Jiřím Dvořákem, dále tančila po boku herce Marka Adamczyka a zpěváka Miraie Navrátila.
 

stardance
Zdroj: Česká televize

Patrik Hartl a Tereza Prucká

V soutěži se objeví i populární spisovatel Patrik Hartl po boku s Terezou Pruckou. Ta si v soutěži zatančila již několikrát, stříbro si odnesla s hokejistou Martinem Procházkou, vystoupila i s hercem Janem Čenským, zpěvákem Radkem Bangou a hercem Zdeňkem Godlou.

stardance
Zdroj: Česká televize

Ondřej Ruml a Andrea Třeštiková

Hudebník Ondřej Ruml bude tančit s Andreou Třeštikovou, která byla dříve taneční partnerkou herce Romana Zacha.

stardance
Zdroj: Česká televize

Chili Ta a Jakub Mazůch

S kuchařkou Chili Ta bude v páru Jakub Mazůch, který se loni se snowboardistkou Evou Adamczykovou umístil na druhém místě.
 

stardance
Zdroj: Česká televize

Marta Dancingerová a Martin Prágr

Herečka Marta Dancingerová si zatančí s tanečníkem a také soutěžícím Survivoru Martinem Prágrem. Dříve se ve StarDance objevil po boku modelky Ivy Kubelkové, herečky Simony Babčákové a biatlonistky Gabriely Koukalové.
 

stardance
Zdroj: Česká televize

Martina Ptáčková a Dominik Vodička

Poslední dvojicí je kickboxerka Martinka Ptáčková a dvojnásobný vítěz soutěže Dominik Vodička, který poprvé vyhrál s herečkou Veronikou Khek Kubařovou, loni s herečkou Darijou Pavlovičovou a tančil také se zpěvačkou Terezou Černochovou.
 

stardance
Zdroj: Česká televize
Domů
Sdílet
Diskuse