Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
30. května 2024 v 10:10
Čas čtení 0:53
Anna-Marie Hanzlíková

V Praze se bude od června natáčet seriál navazující na kultovní sci-fi s Ryanem Goslingem

V Praze se bude od června natáčet seriál navazující na kultovní sci-fi s Ryanem Goslingem
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY BLADE RUNNER 2099 AMAZON PRIME VIDEO APPLE BLADE RUNNER BLADE RUNNER 2049 PRAHA RYAN GOSLING
Uložit Uložené

Tvůrci si metropoli vybrali pro seriál Blade Runner 2099. Máme tak šanci po pár letech opět zbystřit Ryana Goslinga v pražských ulicích?

Jde o další navázání na Blade Runner z roku 1982 a Blade Runner 2049 z roku 2017. Režie se tentokrát ujme Jonathan van Tulleken, který nedávno pracoval i na seriálu Shōgun. Jedním z výkonných producentů bude Ridley Scott, který režíroval původní film z roku 1982 a u snímku z roku 2017 byl výkonným producentem.

Doporučeno
ŽEBŘÍČEK: Tyhle české herce mají lidé úplně nejradši, první místo nepřekvapí ŽEBŘÍČEK: Tyhle české herce mají lidé úplně nejradši, první místo nepřekvapí 28. května 2024 v 8:05

V sedm let starém filmu se v hlavních rolích objevili Ryan Gosling, Harrison Ford, Ana de Armas nebo Jared Leto. V připravované novince má zazářit Michelle Yeoh, držitelka Oscara za nejlepší herečku v hlavní roli ve filmu Všechno, všude, najednou. Další jména zatím nejsou potvrzena. Gosling se v Praze objevil při natáčení projektu The Gray Man v roce 2021.

Pro Prime seriál natočí produkční společnosti Alcon Entertainment a Ridley Scott Productions, z české strany se zapojí Film United, jak píše server Screen Daily. Natáčet se bude od června v barrandovských studiích.

Česko tak po předchozí sérii nahradí v produkci Severní Irsko, lokačně jsme naopak vyfoukli natáčení Maďarsku.

„Společnost Northern Ireland Screen je nesmírně zklamaná, že se film Blade Runner 2099 již nebude produkovat v Severním Irsku,“ zanaříkal pro zmíněný server Richard Williams, výkonný ředitel NI Screen. Stejný server následně připomíná, že v Praze jsme už hostili natáčení seriálů Nadace od Apple TV nebo Interview s upírem.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený SCREEN THRILL| Movies & TV (@screenthrill)

Domů
Sdílet
Diskuse