Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. června 2024 v 12:23
Čas čtení 1:02
Ella Petrová

Kris Jenner odtajnila poslední konverzaci s kamarádkou Nicole. Z její smrti obvinili O. J. Simpsona

Kris Jenner odtajnila poslední konverzaci s kamarádkou Nicole. Z její smrti obvinili O. J. Simpsona
Zdroj: Getty Images/The Heart Truth
OSOBNOSTI DOKUMENT KRIMI
Uložit Uložené

Kauza, která otřásla světem, nikdy neutichla. O. J. Simpson byl obviněn z vraždy své manželky Nicole. Nyní její dlouholetá přítelkyně, matka klanu Kardashian, odtajnila poslední slova Nicole před smrtí.

Soudní proces získal mimořádnou publicitu. Do všeho byla zamotaná rodina Kardashian, jelikož se dlouhodobě se Simpsonovými kamarádila. Kris Jenner byla nejlepší přítelkyní Nicole Brown Simpson a její bývalý manžel Robert Kardashian se přátelil s O. J. Simpsonem, dokonce ho pak během celého procesu právně zastupoval.

Doporučeno
Možná se už do královské role nikdy nevrátí, spekuluje se o princezně Kate Možná se už do královské role nikdy nevrátí, spekuluje se o princezně Kate 5. června 2024 v 10:56

V dokumentu The Life and Murder of Nicole Brown Simpson, který měl před pár dny premiéru, momager Kris sdělila, že se společně s Nicole snažily pomoct kamarádce Faye Resnick, jelikož tou dobou byla drogově závislá.
 


„Ona mě milovala. Chtěla, abych se uzdravila,“ řekla Resnick s tím, že ji Simpson přihlásila do rehabilitačního zařízení.
 
Kris s Nicole svou přítelkyni Faye pravidelně v léčebně navštěvovaly. „Nicole řekla: Tak jo, budeme Faye navštěvovat a tím se ujistíme, že tu pro ni každý den někdo je,“ sdělila Jenner. „Udělala pro nás rozvrh. Pamatuji si, že to byl zrovna Nicolin den a Nicole mi do telefonu sdělila: Faye se má dobře. Odjíždím. Tvůj den je zítra,“ prozradila Jenner.
 
„To bylo naposledy, co jsem s ní mluvila,“ dodala. Nicole a její přítel Ron Goldman byli zavražděni 12. června 1994, jí bylo 35 a jemu 25.

Doporučeno
Velké poprsí a šaty na ramínka už nejsou protimluv. Odhodila jsem podprsenku a vyzkoušela pásky na prsa, jaké jsou ty nej? Velké poprsí a šaty na ramínka už nejsou protimluv. Odhodila jsem podprsenku a vyzkoušela pásky na prsa, jaké jsou ty nej? 4. června 2024 v 8:30

„Nikdy se nepřenesete přes ztrátu své kamarádky,“ řekla Jenner v dokumentu. „Myslím si, že to mám v sobě hluboce zakořeněné, chápete? Je to už 30 let.“ 

O. J. Simpson zemřel letos v dubnu, podlehl boji s rakovinou. Někdejší profesionální sportovec, komentátor a herec byl v roce 1996 obviněn z vraždy své bývalé manželky a jejího přítele, nakonec byl osvobozen.

Domů
Sdílet
Diskuse