Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Čteš článek:
Vyber si kabelku, kterou ti budou závidět úplně všichni. Tady je top 11 trendů léta

5/ Sling bag

Sling bag, kapsička. Určitě si všímáš, jak postupně vytlačuje z ulic ledvinky. Je praktická, neklouže ti z ramene, ale drží se u těla, je malá tak akorát a nese populární estetiku nultých let.

Nike Sportswear Essentials Sling Bag (8l).
Nike Sportswear Essentials Sling Bag (8l). Zdroj: NIKE/propagační materiál

My jsme si oblíbili model od Nike jménem Essentials Sling Bag Unisex, který můžeš zvolit buď s kapacitou osmi litrů (za necelých 1 200 korun), nebo v mini verzi s litrovým objemem (kolem 500 korun, podle prodejce). Obě varianty rychle mizí ze všech e-shopů, takže si pospěš. 

Doporučeno
Jak se z chudé dívky s depresemi stala ikona pro celý módní svět. Kdo je milionářka Emma Chamberlain? Jak se z chudé dívky s depresemi stala ikona pro celý módní svět. Kdo je milionářka Emma Chamberlain? 10. června 2024 v 14:00

6/ Půlměsíc od Uniqlo

Napůl ledvinku a napůl sling bag přináší také japonská značka Uniqlo. Její Round Mini Shoulder Bag už se také stala virální záležitostí. Nedivíme se. Má jednoduchý minimalistický design, prodává se ve spoustě barev, je voděodolná a stojí jen 20 eur, tedy necelých 500 korun.

Uniqlo Round Shoulder Mini Bag.
Uniqlo Round Shoulder Mini Bag. Zdroj: Uniqlo/propagační materiál

I proto ji potkáš v ulicích od Berlína přes New York po Tokio. Na začátku července navíc Uniqlo dropne nové odstíny jako tmavou khaki nebo sytou oranžovou. Za kamennou prodejnou musíš do Berlína nebo Vídně, ale e-shop brandu dováží i do Česka, jenom vrácení zboží neposkytuje zdarma.

7/ Tkaná taška

Za tento trend vděčíme hlavně módnímu domu Bottega Veneta, pokud se ale do kabelky nechystáš investovat nějakých 85 tisíc, doporučujeme orientovat se na dupes od značek jako Massimo Dutti. Nás zaujala zakulacená taška s úpletovým vzorem od NA-KD, kterou seženeš za sympatických 1 600 korun.

NA-KD Woven Rounded Shoulder Bag.
NA-KD Woven Rounded Shoulder Bag. Zdroj: NA-KD/propagační materiál
Doporučeno
„Není to ghetto Česka“: Ústí má potenciál, pověst mu ale kazí bordel a špína. Ptali jsme se mladých lidí, jak se jim tu žije „Není to ghetto Česka“: Ústí má potenciál, pověst mu ale kazí bordel a špína. Ptali jsme se mladých lidí, jak se jim tu žije 12. června 2024 v 8:00
Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek končí na další straně
Strana 2 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse