Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
Vyber si kabelku, kterou ti budou závidět úplně všichni. Tady je top 11 trendů léta

8/ Hobo bag

Je velká a neforemná a vydrží ti věky. Trendy y2k vyzdvihují kýč, ale i nenucenost a nedbalost. V tomhle duchu se nese i hobo bag, doslova tulácká taška. Stačí si ji hodit přes tělo a nacpeš do ní všechno, ať už jdeš na brunch, nebo kempovat. Pak už záleží jenom na tom, po jakém sáhneš materiálu. My vybrali prémiovou koženou od skandinávského ateliéru BeckSöndergaard, která tě vyjde na zhruba 3 600 korun, ale seženeš i levnější varianty z textilu nebo syntetické kůže.

Becksöndergaard Dalliea Bag.
Becksöndergaard Dalliea Bag. Zdroj: Zalando/propagační materiál

9/ Denimka

Džínové kabelky najdeme právě teď v nabídce ÚPLNĚ všech major luxusních brandů, od Diora po Balenciagu. Trend by se měl stát pořádně žhavým toto léto a poté ještě dlouho doznívat. Dobře na něj reaguje barcelonské studio Misako, které ti nabídne kabelky z denimu různých tvarů a velikostí. Nás oslovila středně velká s kapsami, za niž zaplatíš v přepočtu necelých 900 korun.

Misako.
Misako. Zdroj: Misako/propagační materiál

10/ Upcyklovaná & lokální

Do trendu se trefíš i s osobitou látkovou taškou od slovenského studia No Ordinary. Tuzemskou autorskou tvorbu milujeme, za touto stojí šikovná designérka Angelina Kozinská, která ze starých kousků ze sekáče vytváří skutečně neobyčejné věci. Za touhle kabelkou se na ulici otočí každý*každá, věř nám. Stačí jen vyčkat, až No Ordinary dropne nové kousky, a připravit si 1 500 korun. 

No Ordinary.
No Ordinary. Zdroj: No Ordinary.
Doporučeno
„Měla jsem pocit, že mě to roztrhne zevnitř.“ Bolest žen při zavedení nitroděložního tělíska někteří lékaři prostě neřeší „Měla jsem pocit, že mě to roztrhne zevnitř.“ Bolest žen při zavedení nitroděložního tělíska někteří lékaři prostě neřeší 13. června 2024 v 8:00

11/ Baguette od Guess

Tady ji máme. Tahle baguettka symbolizuje y2k éru jako máloco. Módní dům Guess si je toho dobře vědom, a proto relaunchuje vintage modely s pásky, obrovskými sponami, zipy a divokými potisky. Koupit je můžeš leckde, od Farfetch po české e-shopy Humanic či Answear. K největším libůstkám ale patří skutečné vintage kousky z druhé ruky. Jak takovou ulovit, by bylo na samostatný článek (coming soon?), začít ale vždycky můžeš na Vinted, kde najdeš modely za pár stovek i za tisíc a víc.

Guess vintage baguette.
Guess vintage baguette. Zdroj: Humanic, Answear, Etsy/propagační materiál
Doporučeno
Sofian Medjmedj: Mám odpor k násilí, chci šířit lásku. Píšou mi třináctileté holky, že je mám potrestat Sofian Medjmedj: Mám odpor k násilí, chci šířit lásku. Píšou mi třináctileté holky, že je mám potrestat 1. června 2024 v 10:00
Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 3 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse