Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. července 2024 v 9:01
Čas čtení 0:34
Barbora Fábryová

VIDEO: Rvačky v barech a rozstřílená těla. Nová gangsterka odhaluje slovenské podsvětí

VIDEO: Rvačky v barech a rozstřílená těla. Nová gangsterka odhaluje slovenské podsvětí
Zdroj: PubRes
FILMY 2024 SLOVENSKO
Uložit Uložené

Film MIKI nás zavede do doby, kdy slovenskému podsvětí vládl Mikuláš Černák.

Nejočekávanější slovenský film letošního roku o bývalém mafiánském bossovi Mikuláši Černákovi dorazí do kin v srpnu. Tvůrci zveřejnili oficiální trailer, ve kterém můžete vidět slovenské herce v rolích násilnických mafiánů.

„Dnes tvůrci představují trailer k filmu MIKI, který diváky zavede do divokých 90. let, kdy se lidé dostávali k moci silou a kdy mizely poslední zbytky morálních zábran. V politice i mimo ni. Do doby, v níž uspěl bývalý boss slovenského podsvětí, jehož příběhem je MIKI inspirován. Snímek bude v kinech uveden 15. srpna na Slovensku a o týden později v Česku,“ oznamují tvůrci filmu.

Ve filmu, který vznikal v koprodukci Česka a Slovenska, režiséra Jakuba Kronera hrají například Milan Ondrík, Dušan Cinkota, Gregor Hološka a Michal Kubovčík. Jejich prostřednictvím se diváci mohou přenést do temného období Slovenska a poznat nejen život Mikuláše Černáka, ale i jeho nejbližších přátel a mnoha dalších slovenských mafiánů.

Domů
Sdílet
Diskuse