Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
Tohle jsou seriály, které jsou lepší než jejich filmové verze. Souhlasíš?

3. Světla páteční noci

Přestože sportovní drama z roku 2004 se dá považovat za povedený snímek, vetší oblíbenost si získal seriál z roku 2006. A to možná proto, že se stejnojmenný pořad více zaměřil na vyprávění příběhu a vývoj jednotlivých postav. Seriál se tak stal špičkovým televizním dramatem. Obě díla inspirovala knižní předloha Světla páteční noci: Město, tým a sen z roku 1990. Příběh zkoumá problémy i úspěchy středoškolského fotbalového týmu.

2. Rodina Sopránů

Tento gangsterský seriál z roku 1999 vypráví o mafiánském bossovi z New Jersey Tonym Sopranovi. Svou kvalitou i hereckými výkony předčil i dlouho očekávaný prequel Všichni svatí mafie z roku 2021, který sleduje otce Christophera Moltisantiho a vyobrazuje vztah s mladým Tonym.

1. Co děláme v temnotách

Pokud jde o hloubku příběhu, postavy i děj, v tomto případě vede určitě seriál. Ten vyšel v roce 2019, a to po několika letech od vydání stejnojmenného filmu. Vtipná hororová komedie sice působila zábavně, ale trochu omezeně. Díky seriálu dostal příběh možnost se rozvětvit a hlouběji a humorně zkoumat, jaké by to bylo, kdyby několik upírů sdílelo společný byt na Novém Zélandu.

Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 2 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse