Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. července 2024 v 10:18
Čas čtení 1:47
Ondřej Jarůšek

Karlos Vémola podepsal novou smlouvu s Oktagonem! Trilogie s Attilou Véghem je blízko

Karlos Vémola podepsal novou smlouvu s Oktagonem! Trilogie s Attilou Véghem je blízko
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT BOJOVÉ SPORTY KARLOS VÉMOLA MMA OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Bojová organizace Oktagon MMA oznámila, že Karlos Vémola s ní podepsal novou smlouvu na dva roky. Fanoušci a fanynky uvidí úřadujícího šampiona polotěžké váhy v nové roli. Blízko je však podle Pavola Nerudy i trilogie s Attilou Véghem.

Vémola se v rámci prodloužené smlouvy stane mediální tváří Oktagonu a zároveň bude působit v roli komentátora živých přenosů. Po své poslední výhře nad Attilou Véghem oznámil konec kariéry, ve hře je však stále možnost, že se svým slovenským rivalem nastoupí do klece potřetí. Organizace už má i představy, kdy by se tak mohlo stát.

Doporučeno
„Můj svět spadne do ticha,“ svěřil se bojovník Mikulášek. Přišel o sluch „Můj svět spadne do ticha,“ svěřil se bojovník Mikulášek. Přišel o sluch 12. července 2024 v 17:43

Co všechno Vémolu čeká?

„Vzhledem k tomu, že končím zápasnickou kariéru, ale bojovými sporty žiju přes 30 let, tak jsem u nich chtěl zůstat a jsem moc rád, že jsme se s Oktagonem domluvili,“ nechal se slyšet Karlos Vémola. Organizace uvedla, že mezi jeho hlavní úkoly bude patřit komentování galavečerů, vedení rozhovorů či tréninky se zápasníky.

VÉMOLA VÉGHVÉMOLA VÉGHVÉMOLA VÉGHVÉMOLA VÉGH
Zobrazit galerii
(10)

Ve své nové roli může Vémola dle svých slov doplnit či zaskočit spoluzakladatele organizace Ondřeje Novotného, který mimo jiné komentuje bitvy a vede pozápasové rozhovory.

„Oktagon se stal organizací celosvětové úrovně a těch úkolů, které jsou za uspořádáním show takových rozměrů, je celá řada,“ řekl Terminátor. „Sám Ondřej Novotný zastává v organizaci velkou spoustu rolí. Moderátor, promotér, matchmaker a mnoho dalších… A na této úrovni, na jaké dnes Oktagon je, se to dle mého nedá ustát a jsem moc rád, že mi dávají šanci a že ho třeba v některé z jeho rolí můžu ne nahradit, ale třeba doplnit, zaskočit za něj,“ dodal šampion.

Doporučeno
OKTAGON se po devíti měsících vrací na Slovensko. Čeká tě nabitá show pod širým nebem a nejlepší karta v historii Bratislavy OKTAGON se po devíti měsících vrací na Slovensko. Čeká tě nabitá show pod širým nebem a nejlepší karta v historii Bratislavy 8. července 2024 v 12:30

Organizace dodává, že lidé budou Vémolu vídat například u klece na turnajích, kde bude dělat rozhovory s herci, hokejisty anebo jinými slavnými osobnostmi české a slovenské scény. „Jednoduše řečeno s lidmi, které dnes MMA zasahuje, protože už dávno není sportem pouze pro zasvěcené, ale zasahuje nás všechny. A rozhodně se máte na co těšit, oss!“ uzavřel téma Vémola.

Na novou kapitolu Vémoly v Oktagonu se těší i Novotný. „Karlos Vémola je bezpochyby jedním z nejvýraznějších bojovníků česko-slovenské MMA scény, ale také nedílnou součástí Oktagonu. Po posledním turnaji jsme se s Karlosem dohodli, že bude i nadále součástí naší organizace, jen v trochu jiné roli,“ řekl.

Bude trilogie s Véghem?

Karlos Vémola naposledy zvítězil na naplněném fotbalovém stadionu v pražském Edenu v Odvetě století s Attilou Véghem. Po boji jednu rukavici symbolicky předal Novotnému a tu druhou týmu svého soupeře. Dal jim tak najevo, že případné uzavření trilogie je na nich. Druhý ze spoluzakladatelů organizace Pavol Neruda nedávno potvrdil, že o třetím zápase se už začalo předběžně jednat.

Doporučeno
VIDEO: Boxerský zápas se změnil v hromadnou rvačku. V ringu nastal totální chaos VIDEO: Boxerský zápas se změnil v hromadnou rvačku. V ringu nastal totální chaos 7. července 2024 v 17:11

„Trilogii jsme velmi blízko, teď už teoreticky víme i datum, kdy by to mohlo být,“ řekl Neruda pro Sport.cz. Hlavní překážkou jsou nyní peníze. „Ještě se musíme dohodnout na financích. Oba jsou při chuti, chtěli by větší výplaty, ale my víme, co si můžeme dovolit. Budeme se muset rozumně dohodnout. To je to poslední, co nám zbývá k tomu, aby byl zápas jistý,“ uvedl slovenský šéf organizace.

Domů
Sdílet
Diskuse