Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. července 2024 v 9:17
Čas čtení 0:48
Veronika Ábelová

TikTok ovládl nový bizarní trend. Lidé si kreslí opálení

TikTok ovládl nový bizarní trend. Lidé si kreslí opálení
Zdroj: Pexels
OSOBNOSTI TIKTOK
Uložit Uložené

Většinou je záměrem opalování pečlivě se namazat opalovacím krémem a nemít vypálené plavky nebo šperky na kůži. TikTok to vzal ale do svých rukou a vznikl nový sunburn trend.

Už žádné rovnoměrné opálení, které si chceš odvézt z dovolené. Milovníci beauty trendů si teď tvoří make-up, který připomíná spálenou kůži. Tento docela kontroverzní trend rozjela na TikToku Isabel Rose, která na začátku června sdílela video, které má už přes jeden a půl milionu přehrání. Od té doby z něj tvůrci na TikToku přímo šílí.

Rose ve videu ukazuje obrys horního dílu bikin a přívěsku ve tvaru kříže. Kůže tak v kontrastu se světlými místy vypadá jako spálenina od sluníčka. „Chtěla jsem vytvořit letní make-up, se kterým se každý ztotožní. Spáleniny od slunce a opálení jsou častá záležitost, se kterou se v létě můžeme všichni ztotožnit. Takže jsem si myslela, že je to perfektní nápad!“ řekla Rose. Dodala také, že nečekala takový zájem. Celý vzhled vytvořila pomocí make-upu.

Začínající vizážistka make-upu docílila tak, že si nejprve stanovila kontury. Barvu namíchala pomocí bronzeru a tvářenky a nanesla ji podél náhrdelníku a bikin. Trend potom začali napodobovat i další tvůrci na TikToku.

Doporučeno
Influencerky propagují kolageny, které slibují zázraky. Stojí ale za svou často vysokou cenu? Rozhodli jsme se to zjistit Influencerky propagují kolageny, které slibují zázraky. Stojí ale za svou často vysokou cenu? Rozhodli jsme se to zjistit 2. srpna 2024 v 13:00

I přes nově vzniklý make-up trend je důležité chránit se před sluncem a používat vhodné přípravky, abys předešel*předešla popáleninám. Ty totiž nejsou vůbec příjemné a mohou ohrozit i tvoje zdraví.

Domů
Sdílet
Diskuse