Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. července 2024 v 16:47
Čas čtení 0:38
Ella Petrová

Po střelbě na Trumpa stáhli epizodu Simpsonů z vysílání. Proč?

Po střelbě na Trumpa stáhli epizodu Simpsonů z vysílání. Proč?
Zdroj: Fox
FILMY A SERIÁLY DONALD TRUMP SIMPSONOVI
Uložit Uložené

Ve Velké Británii měli na jednom programu běžet Simpsonovi, konkrétně epizoda s názvem Líza bortí mýty. Nakonec však vůbec nedošlo k jejímu odvysílání. Důvodem byl atentát na Donalda Trumpa. O co šlo?

Tato epizoda byla poprvé odvysílaná v roce 1996. Děj se točí kolem Lízy, která zjistí, že zakladatelem jejího rodného města Springfield byl vražedný pirát, který se pokusil zabít George Washingtona a na občany Springfieldu pohlížel s opovržením. Líza se snaží všem říct pravdu o zakladateli města, ale nikdo nemá zájem to slyšet.

Doporučeno
Terka Pergnerka nám řekla svůj příběh. „Ve 13 letech mě máma prodala. Ve vězení seženeš drogy snáz než venku,“ vypráví Terka Pergnerka nám řekla svůj příběh. „Ve 13 letech mě máma prodala. Ve vězení seženeš drogy snáz než venku,“ vypráví 17. července 2024 v 13:00

Během jedné scény stojí Líza na pódiu, zatímco na střeše je vidět policista, který na ni míří. Ve vizuální podobě se to děsivě podobá tomu, co se stalo na Trumpově předvolebním shromáždění 13. července. Epizoda měla být odvysílána následující den, k tomu však z patrných důvodů nedošlo. Stejně, jak se mohou dít takové náhody?
 


Bývalý prezident byl v sobotu 13. července v Pensylvánii postřelen mladíkem, který se ukrýval na střeše. Zasáhl Trumpovo ucho a zabil dobrovolného hasiče z davu a dva lidi těžce zranil. Střelce zabili odstřelovači tajné služby.
 

Trump miting
Zdroj: TASR/AP Photo/Evan Vucci


Trump se k celé situaci vyjádřil tak, že je zázrak, že žije. „Neměl bych tu být. Měl bych být mrtvý.“

Domů
Sdílet
Diskuse