Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. července 2024 v 9:58
Čas čtení 0:53
Ondřej Jarůšek

VIDEO: Jake Paul knockoutoval další legendu UFC. Teď chce zbít přemožitele Jiřího Procházky

VIDEO: Jake Paul knockoutoval další legendu UFC. Teď chce zbít přemožitele Jiřího Procházky
Zdroj: Julio Aguilar/Getty Images
SPORT BOJOVÉ SPORTY BOX JAKE PAUL MMA ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Jake Paul si připsal na konto další cenný skalp. V ostře sledované bitvě porazil bývalého bojovníka UFC Mikea Perryho.

Další zápas, další knockout. Jake Paul sbírá výhry v boxu jako na běžícím páse a tentokrát si poradil s aktuálním šampionem zápasů bez rukavic Mikem Perrym, který předtím dlouhé roky působil v UFC. V zápase s populárním youtuberem však padl. Jake Paul poslal svého soupeře na zem v šestém kole a z úderu se ostřílený bojovník nedokázal dostatečně rychle zotavit. I když se postavil znovu na nohy, začal vrávorat a rozhodčí zápas ukončil, informuje Forbes.

Doporučeno
Brutální KO za 14 sekund! OKTAGON MMA uspořádal pod širým nebem akci plnou hvězd Brutální KO za 14 sekund! OKTAGON MMA uspořádal pod širým nebem akci plnou hvězd 21. července 2024 v 7:20

Do vítěze boxerského zápasu si však neváhal rýpnout Conor McGregor, nový spolumajitel americké organizace Bare Knuckle Fighting Championship (BNFC), ve které drží Perry opasek šampiona. „Měl jsi o 15 kilo víc a jsi plný steroidů,“ nebral si McGregor směrem k Paulovi servítky. Perrymu zároveň vzkázal, že ho po této tvrdé porážce z organizace BNFC „propouští“.

Jake Paul by se měl letos utkat s legendárním Mikem Tysonem, ukázal však ještě na dalšího soupeře. Po Tysonovi se Paul chce střetnout se šampionem polotěžké váhy UFC Alexem Pereirou, který teprve před pár týdny knockoutoval českého samuraje Jiřího Procházku. Pereira projevil zájem zkusit si zápas boxu, informuje MMA Junkie. „Jsem král, tak pojď za mnou. Porazil jsem šampiona BNFC a šampiony UFC, pojďme do toho,“ vzkázal Pereirovi. 

Doporučeno
Terka Pergnerka nám řekla svůj příběh. „Ve 13 letech mě máma prodala. Ve vězení seženeš drogy snáz než venku,“ vypráví Terka Pergnerka nám řekla svůj příběh. „Ve 13 letech mě máma prodala. Ve vězení seženeš drogy snáz než venku,“ vypráví 17. července 2024 v 13:00
Domů
Sdílet
Diskuse