Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. července 2024 v 7:20
Čas čtení 3:27
Ondřej Jarůšek

Brutální KO za 14 sekund! OKTAGON MMA uspořádal pod širým nebem akci plnou hvězd

Brutální KO za 14 sekund! OKTAGON MMA uspořádal pod širým nebem akci plnou hvězd
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT BOJOVÉ SPORTY MMA OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Bojová organizace OKTAGON MMA se vrátila na Slovensko, kde uspořádala galavečer pod širým nebem. Podívej se, jak akce probíhala.

Sobotní galavečer Oktagon 59 nabídl celkem 10 duelů, ve kterých se představily jak domácí, tak i zahraniční hvězdy. Viděli jsme bleskurychlý knockout, který se zřejmě zapíše do historie, ale i tříkolové války. Jedním z vrcholů večera byl návrat české legendy bojových sportů Petra Knížete, který si k blížícím se 47. narozeninám nadělil další výhru. Dozvěděli jsme se také jména bojovníků, kteří postoupí do dalšího kola pyramidy Oktagon Gamechanger a porvou se o miliony korun.

Doporučeno
Jela jsem do Egypta jako animátorka. Bydlela jsem v ruině, 20 hodin denně pracovala a na měsíc se stala „manželkou“ svého kolegy Jela jsem do Egypta jako animátorka. Bydlela jsem v ruině, 20 hodin denně pracovala a na měsíc se stala „manželkou“ svého kolegy 20. července 2024 v 8:00
O59O59O59O59
Zobrazit galerii
(16)

Knockout za 14 sekund!

Galavečer vypukl skvělým ženským zápasem. Do klece se vrátila Veronika Smolková, která ve své premiéře v rámci organizace loni padla, tentokrát se však radovala z vytoužené výhry. A to ve velkém stylu. V zápase si totiž poradila se Srbkou Jovanou Dukic, kterou slovenská lvice ukončila na TKO ve druhém kole. 

Ještě rychlejší konec ale přinesl druhý boj. Kdo mrkl, ten to neviděl. Nejrychlejší zápas večera zajistil navrátilec do Oktagonu Milan Ďatelnika, kterému na knockoutování Ondřeje Rašky stačilo pouhých 14 sekund. Lepší návrat si tak „Mr. Comeback“, který v minulosti už myslel na konec kariéry, přát nemohl. Zároveň si hlasitě řekl o bonus za výkon večera.

Doporučeno
Influenceři a influencerky šíří na internetu škodlivé mýty o opalování. Vyvracíme podle vědy 5 nejnebezpečnějších Influenceři a influencerky šíří na internetu škodlivé mýty o opalování. Vyvracíme podle vědy 5 nejnebezpečnějších 19. července 2024 v 7:00
O59
Zdroj: OKTAGON MMA

Dánský žralok a někdejší šampion bantamu Jonas Mågård dlouhodobě hlásí, že si chce dojít znovu pro pás. Překážkou v cestě mu však byl zkušený Kanaďan Josh Hill, veterán Bellatoru a dalších organizací. Ačkoliv se Mågårdovi nepodařilo tvrdého soupeře ukončit, o jeho výhře na body po třech kolech nemohlo být pochyb. Po boji si aktuální jednička žebříčku znovu řekla o titul, možná tak v blízké budoucnosti dostane šanci o opasek zabojovat.

Doporučeno
Terka Pergnerka nám řekla svůj příběh. „Ve 13 letech mě máma prodala. Ve vězení seženeš drogy snáz než venku,“ vypráví Terka Pergnerka nám řekla svůj příběh. „Ve 13 letech mě máma prodala. Ve vězení seženeš drogy snáz než venku,“ vypráví 17. července 2024 v 13:00

Český bojovník padl

Česko-slovenské derby nabídl zápas Radka Roušala proti Marcu Novákovi. Brněnský ranař Roušal do zápasu nastoupil zostra a první kolo si připsal na svou stranu. Od druhého kola však se Novákovi začalo dařit přenášet boj na zem, kde se opakovaně pokusil svého soupeře uškrtit. To se mu sice nepodařilo, ale díky dominanci na zemi nakonec Novák přesvědčil všechny bodové rozhodčí, díky čemuž prodloužil svou šňůru výher na tři v řadě. Pro Roušala se jednalo o první prohru v profesionální MMA kariéře.

O59
Zdroj: OKTAGON MMA

První karta vyvrcholila mezinárodním duelem mezi Piotrem Wawrzyniakem a účastníkem pyramidy Tipsport Gamechanger Andreasem Michailidisem, kteří zvedli diváky za židle. Postarali se totiž o postojovou válku, ve které lítaly tvrdé údery a oba prolili krev. Zprvu měl navrch Michailidis, jak však minuty plynuly, začal polský bijec Wawrzyniak dostávat svého soupeře pod tlak. Oba si ve třetím kole sáhli až na dno sil a až do posledních chvil nebylo jasné, kdo se stane vítěze. Výhru si nakonec těsně 2:1 na body odnesl Wawrzyniak, který se v boji postaral o jeden z největších obratů večera.

Legenda oslavila velkou výhru

Hlavní kartu otevřel návrat legendy Petra Knížete, kterého v kleci prověřil o 12 let mladší slovenský ranař Radovan Úškrt. Ten všech svých osm výher ukončil před limitem, na veterána české scény však nestačil. Kníže ve druhé kole dostal svého soupeře na zem, kde mu nasadil nekompromisní triangle choke, po kterém Úškrt zápas odklepal. Jen pár dní před 47. narozeninami si tak připsal výhru, která bude možná poslední v jeho nesmírně bohaté kariéře.

O59
Zdroj: OKTAGON MMA

V Oktagonu neporažená královna Lucia Szabová zatím v organizaci nenašla žádnou přemožitelku a naprostou dominanci předvedla i na sobotním galavečeru. První porážku se jí pokusila připravit Španělka Aitana Alvarez, ta však na slovenskou hvězdu nenašla recept. Szabová díky preciznímu postoji ovládla všechna tři kola a připsala si tak jasnou výhru 3:0 na body.

Doporučeno
Marcela je prostitutkou už 20 let. V ulici, kde pracuje, jsou v křoví špinavé matrace, použité kondomy i injekční stříkačky Marcela je prostitutkou už 20 let. V ulici, kde pracuje, jsou v křoví špinavé matrace, použité kondomy i injekční stříkačky 18. července 2024 v 7:00

Tah na jednu bránu

Rezervní zápas milionové pyramidy Tipsport Gamechanger přivítal slovenskou legendu Ivana Buchingera, který má na kontě přes 50 zápasů. V sobotu poměřil síly s polským tankem Łukaszem Rajewskim. Ten však nedostal vůbec šanci. Buchinger už od začátku nastolil pekelné tempo a Polák se ocitl pod smrští úderů a kopů. Své tažení dovedl Buchinger do úspěšného konce ve druhém kole, kdy soupeři nasadil submisi a přinutil jej odklepat. 

Šampion pérové divize Losene Keita v Oktagonu kosí jednoho soupeře za druhým. A výjimkou nebyl ani srbský bojovník Predrag Bogdanovič. Ten hned v úvodu ukázal, že jeho taktikou je boj přenést na zem, to se mu však moc nedařilo. Keita uplatnil své pověstné granáty a i když se na chvíli ocitl na zemi, dokázal se zase poměrně rychle postavit.

Pomyslný hřebíček do Srbovy rakve Keita zatloukl ve druhém kole, kdy po úderu na spodek poslal Bogdanovče na zem, kde Srb vzdal obranu a rozhodčí zápas ukončil. Keita si tak zajistil postup do semifinále pyramidy, kde se utká s Mateuszem Legierskim. 

Doporučeno
Pokecali jsme s herci ze seriálu Medvěd. Čím je specifické natáčení v Chicagu a jaké reakce fanoušků je nejvíce překvapily? Pokecali jsme s herci ze seriálu Medvěd. Čím je specifické natáčení v Chicagu a jaké reakce fanoušků je nejvíce překvapily? 17. července 2024 v 7:00

Zlatý hřeb večera

Nabitý turnaj uzavřela další bitva v rámci pyramidy Tipsport Gamechanger, ve které se proti sobě postavili šampion lehké váhy Ronald Paradeiser a Daniel Torres. Rakouský bojovník byl před začátkem pyramidy považován za jednoho z největších favoritů celého projektu, v boji se slovenským oblíbencem to tak však nevypadalo. Paradeiser předvedl naprosto chirurgický výkon hodný šampiona.

O59
Zdroj: OKTAGON MMA

Torres je pověstný svými tvrdými údery, jejichž sílu párkrát pocítil i Paradeiser. Ten si však většinu zápasu dokázal díky své výškové převaze držet vzdálenost a soupeře trefovat přesnými kombinacemi. Místy se dokonce zdálo, že Torres se sotva drží na nohou, přesto však zvládl dobojovat celá tři kola. V samotném konci poslal Paradeiser svého soupeře na zem tvrdým úderem, na knockout to však už nestačilo. Přesto si však odnesl důležitou výhru a s ní i postup do dalšího kola milionové pyramidy.

Domů
Sdílet
Diskuse