Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. srpna 2024 v 8:15
Čas čtení 0:40
Ella Petrová

Sabrina Carpenter nachytá Jennu Ortegu ve sprše. Alespoň v klipu své horké novinky Taste

Sabrina Carpenter nachytá Jennu Ortegu ve sprše. Alespoň v klipu své horké novinky Taste
Zdroj: Instagram/Sabrina Carpenter
HUDBA HUDBA
Uložit Uložené

Bude to stejně velký hit jako Espresso?

Nový single má název Taste. V traileru na videoklip můžeme vidět zpěvačku, jak načapá herečku Jennu Ortegu in flagranti.
 
Carpenter si prohlíží sbírku nožů, jeden z nich vybere a následně odhodlaně, plná kuráže vyráží do luxusního sídla. Tam zastihne herečku Jennu Ortegu s milencem ve velmi choulostivé situaci. Zrovna se společně sprchují. Zpěvačka na ně zamíří kuchyňským nožem.
 
Střih. Carpenter používá nůž jako zrcátko a nanáší rtěnku na rty, k tomu si zpívá: „Oh, I’ll leave quite the impression.“ („Ach, zanechám docela dojem.“).

Čeho se tak bude píseň týkat? Že by nevěry nebo žárlivosti? To zjistíme už v pátek, kdy singl vychází.
 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sabrina Carpenter (@sabrinacarpenter)


Minulý měsíc Sabrina Carpenter zveřejnila seznam skladeb pro své chystané studiové album nazvané Short n' Sweet, které vyjde 23. srpna. LP obsahuje 12 skladeb, začíná zmiňovanou písní Taste, dále zahrnuje singl Please Please Please, který je na prvním místě v žebříčku letošních hitů, dále pak její neméně populání Espresso a také skladby Good Graces, Sharpest Tool, Coincidence a Bed Chem.

Domů
Sdílet
Diskuse