Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. srpna 2024 v 9:59
Čas čtení 0:51
Ella Petrová

VIDEO: První trailer na nového Pána prstenů je tady. Sklízí rozporuplné reakce

VIDEO: První trailer na nového Pána prstenů je tady. Sklízí rozporuplné reakce
Zdroj: New Line Cinema
FILMY A SERIÁLY FILM NOVÉ FILMY PÁN PRSTENŮ
Uložit Uložené

Pán prstenů: Válka Rohirů bude celovečerní anime film od legendárního japonského režiséra i tvůrců původní trilogie.

Fanoušci a fanynky anime musí jásat. Warner Bros. Pictures totiž koncem roku pošle do kin film právě pro ně. Jedná se o nevyřčený příběh, stovky let před osudovou válkou o jeden prsten, vyprávějící o životě a krví zalitých dobách Helma Kladiva, legendárního krále Rohanu.
 

pán prstenů: válka rohirů
Zdroj: Warner Bros. Pictures: The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim


Režie se ujal velmi oceňovaný Kendži Kamijama, producentem je opět Peter Jackson. Oba se pak samozřejmě drželi knižní předlohy J.R.R. Tolkiena. Díky novému filmu mají diváci a divačky možnost vrátit se do Sředozemě v příběhu téměř dvě století před slavnou trilogií Pána prstenů.
 

Ačkoliv pak trailer slibuje epické vřavy i dojemné momenty, přesně jako je známe z filmů, množí se i obavy, že zvolený styl animace přece jen pro svět Pána prstenů není ideální, a že prezentovaný materiál vlastně působí maličko genericky. Proto zatím lidé na internetu z nového filmu nadšením do stropu neskáčou. Snad nám tedy tvůrci vytřou zrak aspoň v kinech. Tam dorazí snímek v prosinci.

Mimo jiné se pak chystají i další filmy, a to samostatné příběhy o vícero postavách, z nichž tou první by měl být Glum. Tento film by snad měl dorazit do kin v roce 2026. Mezitím už na konci měsíce vyjde taky nová řada seriálu Pán prstenů: Prsteny moci od Amazon Prime Studios. Lambasové hlavy tak nebudou rozhodně mít o zábavu (nebo zoufalaství) nouzi.

Domů
Sdílet
Diskuse