Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. srpna 2024 v 13:31
Čas čtení 0:55
Anna Vondráková

TikTok marketing v akci. Reklama na hotel poblíž českých hranic pobavila internet

TikTok marketing v akci. Reklama na hotel poblíž českých hranic pobavila internet
Zdroj: Unsplash / Roberto Nickson
ZAJÍMAVOSTI POLSKO TIKTOK
Uložit Uložené

Využívání sociálních sítí k propagaci je mezi firmami stále populárnější. Občas se navíc zadaří a z videa se stane virál.

Jedním z takto úspěšných klipů je i video hotelu Elements Hotel & SPA nedaleko česko-polských hranic. Ženu chodící po budově a velmi nezaujatě ukazující všechny služby hotelu si lidé okamžitě zamilovali. Na TikToku už má příspěvek přes dva miliony zhlédnutí.

Mimo to má také přes šest tisíc komentářů. „Tohle je ta nejlepší reklama, jakou jsem kdy viděl,“ komentuje jeden z uživatelů.

„Vaše nadšení je nakažlivé,“ dodává další. Jiný zase video připodobnil k polské interpretaci umělé inteligence.

Fanoušci v komentářích také začali projevovat zájem o návštěvu hotelu. „Nerozumím ani slovu, ale k návštěvě jste mě určitě přesvědčili,“ napsal jeden z možných zájemců. „Dobře, zarezervuju si pokoj, nabízíte nějakou TikTok slevu,“ ptá se vtipně další.

Na síť se hotel přidal už v únoru minulého roku, většina videí se však sotva dostala na hranici pár tisíců zhlédnutí, toto je tak první video, kterému se mu podařilo tzv. „vybouchnout“.

Doporučeno
Ve věku 76 let zemřel český herec Karel Heřmánek známý například z pohádky S čerty nejsou žerty Ve věku 76 let zemřel český herec Karel Heřmánek známý například z pohádky S čerty nejsou žerty 25. srpna 2024 v 9:23
Doporučeno
První dojmy z hraní World of Warcraft: The War Within. Po delší době je hlavním tahákem zase příběh První dojmy z hraní World of Warcraft: The War Within. Po delší době je hlavním tahákem zase příběh 24. srpna 2024 v 11:01
Doporučeno
Navštívili jsme klasické polské tržiště. V řeznictví se nám udělalo špatně a před dotěrným prodavačem jsme museli utéct Navštívili jsme klasické polské tržiště. V řeznictví se nám udělalo špatně a před dotěrným prodavačem jsme museli utéct 19. června 2024 v 7:00

Zdá se však, že ubytování umí zaujmout i mimo sociální sítě. Jedná se totiž o pětihvězdičkový hotel s wellness zónou a podle recenzí návštěvníci pobytu zde rozhodně nelitují.

Pokud i na vás TikToková reklama udělala dojem, můžete hotel vyzkoušet na vlastní kůži. Nachází se totiž poměrně blízko česko-polských hranic, asi 50 kilometrů od Liberce. Ubytování se snídaní a večeří vyjde na jednoho zhruba na 300 zlotých (asi 1700 korun).

Domů
Sdílet
Diskuse