Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. srpna 2024 v 10:37
Čas čtení 0:59
Veronika Ábelová

Barvou letošního podzimu je vínová, budeš ji vídat všude

Barvou letošního podzimu je vínová, budeš ji vídat všude
Zdroj: Pinterest/ IRINA CHER-VA
MÓDA FASHION TIPY
Uložit Uložené

I když se to venku nezdá, pomalu se blíží podzim. A barvou toho letošního bude vínová.

Tuhle barvu si oblíbili i světoví módní návrháři jako je Victoria Beckham nebo značka Hermès, na jejichž přehlídkách pro nadcházející sezónu vínová absolutně dominovala. Uvidíš ji i na kabelkách Bottega Venetta nebo Gucci. Vínová je na vzestupu napříč celým módním světem.

Touhle barvou ale nemusíš zabodovat jen letos na podzim. Často ji najdeš na nadčasových kouscích, které nemusíš na zbytek roku zavřít do skříně. Jak tuto barvu letos na podzim vynosit?

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený LYST (@lyst)

Hot pics: pásky, boty, kabelky 

Držíš se rád*a klasiky jako je černá a bílá? Vínová tvůj look ozvláštní přesně tam, kde bys běžně sáhl*a po těchto univerzálních barvách. Využij doplňky jako jsou kabelky nebo boty či pásky. Vínové kabelky budou totiž trendem letošního podzimu. Ať už se jedná o kabelky přes rameno, prostorné „slouchy“ tašky nebo psaníčka, ani s jedním letos neuděláš chybu.

All about burgundy 

Za chvíli nastane i sezóna trenčkotů, které jsou oblíbené už pár let. Béžovou klasiku vínová dokonale nahradí. Bude ideální volbou, jež podtrne tvůj podzimní outfit. Nezalekni se ani kožených bund nebo vínových bot. Pro teplejší podzimní dny se hodí trendy boty letošního Mary Janes, pro ty chladnější třeba kovbojky. Neměl by ti chybět ani vínový svetr nebo šaty.

Doporučeno
Svetr, který ti vydrží na věky. 12 tipů na nejlepší svetry podzimu, které jsou udržitelné a kvalitní Svetr, který ti vydrží na věky. 12 tipů na nejlepší svetry podzimu, které jsou udržitelné a kvalitní 12. září 2024 v 7:00

Nechystáš obměnu šatníku? V tom případě můžeš zvolit temně vínovou rtěnku nebo nehty v odstínu deep red. I tyto zdánlivé maličkosti povznesou tvůj look.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Alesya Sansilt (@sansilt)

Domů
Sdílet
Diskuse