Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
dnes 23. září 2024 v 15:58
Čas čtení 0:39
Ella Petrová

VIDEO: Do kin míří chválený slovenský thriller Lóve 2. Bude ještě drsnější než předchozí díl

VIDEO: Do kin míří chválený slovenský thriller Lóve 2. Bude ještě drsnější než předchozí díl
Zdroj: Continental Film
FILMY A SERIÁLY FILM NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

Po 13 letech se opět setkáváme s Matějem a Veronikou. Kam se jejich vztah posunul a jakou roli v jejich životech nyní hrají peníze?

Film navazuje na Lóve z roku 2011, který měl podtitul: Někdy to slovo znamená lásku, někdy peníze. Ale nikdy ne obojí najednou. Můžeme předpokládat, že v podobném duchu se bude nést i druhý díl. Hlavní postavu si opět zahraje Michal Nemtuda, v roli jeho partnerky nebude nikdo jiný než Kristína Svarinská.

Doporučeno
Kde oslavit začátek semestru? Vybíráme nejlepší místa v Praze, kam zajít za dobrými drinky a skvělou atmoškou Kde oslavit začátek semestru? Vybíráme nejlepší místa v Praze, kam zajít za dobrými drinky a skvělou atmoškou 21. září 2024 v 9:30

Milostný vztah Matěje a Veroniky se mění v komplikovaný, život ohrožující trojúhelník. Rozpoutává se brutální boj o moc v síti intrik a korupce ve stínu mafie, která se neštítí ani politických vražd. Kam se ukrýt? Thajsko se zdá být dost vzdálené, tím pádem ideální místo pro několik zločinců z východní Evropy, kteří netuší, že by se sami mohli stát snadnou kořistí větších dravců.
 
Jak v tomto šílenství obstojí osamělý bojovník bojující se stíny vlastní minulosti? Může ho ještě zachránit nějaká láska a dokáže si to uvědomit dřív, než bude pozdě? Existuje vůbec nějaké východisko z tohoto šíleného kolotoče? 
 
Na Slovensku zamíří Lóve 2 do kin 24. října, u nás má premiéru 7. listopadu. 

Domů
Sdílet
Diskuse