Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
dnes 23. září 2024 v 16:43
Čas čtení 0:52
Ella Petrová

VIDEO: Nové záběry z Gladiátora 2 tě posadí na zadek. Lodní bitvy doplní ještě zuřivé opice

VIDEO: Nové záběry z Gladiátora 2 tě posadí na zadek. Lodní bitvy doplní ještě zuřivé opice
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY FILM GLADIÁTOR 2 NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

Jedná se o jeden z nejočekávanějších filmů letošního roku. Mrkni na novou upoutávku.

V pokračování úspěšného filmu režiséra Ridleyho Scotta se střetne nová generace válečníků v divokém Římě. Jedním si můžeme být jistí, bude to prý pořádně drsné.

Doporučeno
VIDEO: Do kin míří chválený slovenský thriller Lóve 2. Bude ještě drsnější než předchozí díl VIDEO: Do kin míří chválený slovenský thriller Lóve 2. Bude ještě drsnější než předchozí díl 23. září 2024 v 15:58

Příběh se má točit kolem Luciuse (Paul Mescal), syna Lucilly, která byla velkou láskou zesnulého Maxima. Maximův šílený příběh na Lucia silně zapůsobil. V novém traileru můžeme pozorovat Lucia, jak jde do války, aby zachránil Řím, kde se opět setkává se svou matkou.

Ve vedlejších rolích se představí Pedro Pascal jako Marcus Acacius, římský generál, který trénoval pod velením Maxima (Russell Crowe z prvního dílu), Denzela Washingtona jako Macrinuse, bohatého mocenského makléře z Říma a Josepha Quinna s Fredem Hechingerem jako dvojčata římských císařů.
 
Scott nedávno řekl, že film bude obsahovat největší akční sekvenci, jakou kdy režisér produkoval. Za svou kariéru již stihl uvést velmi úspěšné snímky jako Vetřelec, Blade Runner či Marťan.
 
Scott se stal Mescalovým fanouškem poté, co viděl hercův průlomový výkon ve filmu Normální lidé. Stačila pouhá půlhodinka k tomu, aby Scott rozhodl pro obsazení Mescala do hlavní role. Kvůli roli Mescal nabral i hodně svalové hmoty, že samotný Pascal přiznal, že bojovat proti němu v aréně nebylo vůbec lehké.
 
První díl natočený téměř před čtvrt stoletím v hlavní roli s Russellem Crowem zaznamenal velký úspěch. Získal pět Oscarů. Uvidíme tedy, jak se povedlo jeho pokračování. Premiéry se dočkáme 14. listopadu. 

Domů
Sdílet
Diskuse