Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
včera 26. září 2024 v 7:00
Čas čtení 0:49
Anna Vondráková

Lady Gaga už zítra vydá nové album Harlequin. Doplňovat má film Joker: Folie à Deux

Lady Gaga už zítra vydá nové album Harlequin. Doplňovat má film Joker: Folie à Deux
Zdroj: Warner Bros.
HUDBA DC FILMY JOKER 2 LADY GAGA
Uložit Uložené

Nové album s názvem Harlequin bude k poslechu už 27. září.

Deník The Guardian uvádí, že tracklist alba naznačuje, že verze skladeb z filmu, jako jsou Get Happy a Oh, When the Saints, budou smíchány s novými kousky. Album, které má doplňovat nadcházející film Joker: Folie à Deux, má celkem 13 písní. 

„Pro film jsem napsala valčík,“ řekla zpěvačka nedávno časopisu Vogue. „Měla jsem u sebe i živého klavíristu Alexe Smithe, kterého jsem požádala, aby se mnou hrál v některých mých scénách. Ve filmu jsou momenty, kdy hraji dospělou ženu, která zpívá jako malá holka. A pohybuje se v tom světě s takovou nedospělostí, což mi přišlo zajímavé,“ dodala

Lady Gaga si v hudebním pokračování fenomenálně úspěšného thrilleru Joker od DC zahrála právě postavu Harleen Quinzel (Harley Quinn) po boku Joaquina Phoenixe. Film měl premiéru na filmovém festivalu v Benátkách na začátku tohoto měsíce a sklidil spíše smíšené ohlasy.

Doporučeno
Joker 2 nebude pro děti. Ve filmu bude brutální násilí, možná uvidíme Jokerův penis nebo nahou Lady Gaga Joker 2 nebude pro děti. Ve filmu bude brutální násilí, možná uvidíme Jokerův penis nebo nahou Lady Gaga 4. dubna 2024 v 9:05

Například Peter Bradshaw z deníku The Guardian ho označil za „stejně strohý, těžkopádný a často vyloženě nudný“ jako originál, ale zároveň novinku označil za „o něco lepší než původní film.“ Původní Joker přitom získal dva Oscary a po uvedení do kin koncem roku 2019 vydělal celosvětově přes miliardu dolarů.

Domů
Sdílet
Diskuse