Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
včera 26. září 2024 v 14:15
Čas čtení 0:47
Anna Vondráková

Na Love Islandu to začíná vřít. Nová pětice slečen způsobila pořádný rozruch

Na Love Islandu to začíná vřít. Nová pětice slečen způsobila pořádný rozruch
Zdroj: Love Island / Nova
FILMY A SERIÁLY LOVE ISLAND
Uložit Uložené

Pětice nových bombshells v Love Islandu Laura, Gábi, Nikol, Saša a Lucie sice nadchla kluky, dívky ale jejich příchod tolik neocenily.

Nové dívky po příjezdu dostaly za úkol políbit kluky, kteří jim byli nejvíce sympatičtí a ty nezaváhaly: Laura  políbila Traba, Gábi Dana, Nikol Tomáše, Dušan dostal polibek od Lucie
a Saša políbila rozpačitého Pavla. Ty nakonec určily i nové páry, to asi nejvíce ocenil Dan, který řekl, že si s Emou příliš nerozuměl.

Doporučeno
KVÍZ: Jak dobře znáš kultovní seriál Ztraceni? KVÍZ: Jak dobře znáš kultovní seriál Ztraceni? 26. září 2024 v 7:00

V Casa Amor ráno kluci holkám připravili snídani, mezitím se ve vile Saša přiznala Pavlovi, že měla po vztahu blok a byla dlouho sama. Ten poté obdivoval její vyspělost a nezávislost. Samozřejmě pokračovalo i sbližování. Dejv se snažil získat Yeni, která mezitím promluvila o tom, že lituje, že ji Casa Amor od Pavla odloučila právě ve chvíli, kdy se rozhodla posunout
vztah dál. 

love island
Zdroj: Love Island / Nova

Večer se překvapit dívky rozhodli naopak kluci a připravili pro ně taneční vystoupení. Ty se mezitím v beauty roomu svěřily, že nejvíce důvěřují Tomášovi. Zároveň rozebraly, že by se Pavel měl více věnovat Yeni. 

Hru ve 20. epizodě vyhrála Casa Amor a za odměnu mohl tým nahlédnout do vily prostřednictvím videa, a zjistit, co se tam odehrávalo během jejich nepřítomnosti. I to samozřejmě vyvolalo emoce. Domi zklamalo, že o ní Dušan během odloučení před Lucií vůbec nemluvil, Yeni zase mrzelo, jak se ve vile chová Pavel.

Domů
Sdílet
Diskuse