Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
včera 1. října 2024 v 16:15
Čas čtení 0:54
Ella Petrová

Tommy Shelby je zpět! Právě se začal natáčet film Peaky Blinders

Tommy Shelby je zpět! Právě se začal natáčet film Peaky Blinders
Zdroj: BBC ONE/propagační materiál
FILMY A SERIÁLY NEJLEPŠÍ SERIÁLY NETFLIX FILMY NETFLIX SERIÁLY NOVÉ FILMY NOVÉ FILMY NA NETFLIXU PEAKY BLINDERS
Uložit Uložené

Zahájila se výroba očekávaného filmu, pokračování mnohokrát oceněné gangsterské ságy, která se odehrává v ulicích Birminghamu v roce 1900.

Na veřejnost se dostal první záběr z nově připravovaného snímku ze světa Peaky Blinders. Cillian Murphy si v něm zopakuje roli ikonického Tommyho Shelbyho. Scénář napsal tvůrce seriálu Steven Knight, který ho spolu s Patrickem Hollandem, Cillianem Murphym a Guyem Heeleyem produkuje.

Doporučeno
Nejdůležitější události od zrodu Středozemě až po Pána prstenů: co se stalo před Rings of Power a kdo byl Sauronův pán Morgoth? Nejdůležitější události od zrodu Středozemě až po Pána prstenů: co se stalo před Rings of Power a kdo byl Sauronův pán Morgoth? 26. září 2024 v 15:00
Doporučeno
Marpo: Společnost by neměla ztrácet hodnoty. Celej život jsem snílek Marpo: Společnost by neměla ztrácet hodnoty. Celej život jsem snílek 29. září 2024 v 10:00
Doporučeno
„Chodily mi i výhružky smrtí. Týden jsme ani nevycházely ven.“ Rosie z Hell's Kitchen se potýká s extrémní kyberšikanou „Chodily mi i výhružky smrtí. Týden jsme ani nevycházely ven.“ Rosie z Hell's Kitchen se potýká s extrémní kyberšikanou 30. září 2024 v 7:00

Vedle Cilliana Murphyho jsou v hlavních rolích potvrzeni Rebecca Ferguson, Tim
Roth a Barry Keoghan, další obsazení bude teprve oznámeno. „Mezi našimi vynikajícími herci a štábem panuje velké očekávání a vzrušení. Jsme vděční fanouškům, že nás dostali až sem, a věříme, že tato další kapitola přinese něco mimořádného,“ uvádí režisér Tom Harper.
 
Seriál Peaky Blinders se postupně stal jedním z nejpopulárnějších pořadů na Netflixu. Díky jeho obrovskému úspěchu se nyní natáčí i film, což potvrdil i sám Cillian Murphy. „Je velmi potěšující, že znovu spolupracujeme se Stevenem Knightem a Tomem Harperem na filmové verzi Peaky Blinders. Tohle je pro fanoušky.“ Bez nich by k jeho vzniku zcela jistě nedošlo.
 
Detaily filmu ještě nejsou známy, zatím pouze víme, že se odehrává během druhé světové války. „Jsem nadšený, když vidím, jak kamery zaznamenávají tuto novou kapitolu příběhu Peaky Blinders, odehrávající se během druhé světové války,“ řekl Knight. „Země je ve válce a stejně tak naši Peaky Blinders.“
 

Peaky Blinders
Zdroj: Netflix


Cillian Murphy na snímku vypadá elegantně, ostatně jako vždy. „Zdá se, že Tommy Shelby se mnou neskončil,“ řekl Murphy. Snímku se pravděpodobně dočkáme někdy během příštího roku.

Domů
Sdílet
Diskuse