Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
včera 21. října 2024 v 15:42
Čas čtení 0:35
Anna Peclová

Hvězda Hry o trůny byla členkou kultu. Sliboval jí zázračné uzdravení

Hvězda Hry o trůny byla členkou kultu. Sliboval jí zázračné uzdravení
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY DUŠEVNÍ ZDRAVÍ GAME OF THRONES HRA O TRŮNY
Uložit Uložené

Herečka Hannah Murray prozradila, že se po natáčení seriálu stala součástí kultu. Drastické chování vedlo až k její hospitalizaci. O svých zážitcích napsala knihu.

Vše popsala ve své připravované autobiografii s názvem Make-Believe. „Příběh, který se mě hluboce dotýká, byl dlouho uzamčen v mém nitru, a teď nastal čas ho sdílet,“ řekla v rozhovoru pro The Bookseller. Kniha vyjde v létě roku 2026.

Doporučeno
Diddy byl údajně posedlý princem Williamem a Harrym. Ti jeho pozvánky na party nikdy nepřijali Diddy byl údajně posedlý princem Williamem a Harrym. Ti jeho pozvánky na party nikdy nepřijali 21. října 2024 v 11:21

Je to příběh o nejasné hranici mezi skutečností a iluzí, mezi tím, co musíme přijmout, a tím, co si přejeme, aby bylo pravdivé, mezi pevnou zemí pod nohama a světem, kde je možné cokoliv,“ uvedl zástupce nakladatelství Hutchinson Heinemann.

Britská herečka nastartovala svou kariéru v kultovním seriálu Skins, kde ztvárnila postavu Cassie. Následovala role Gilly ve Hře o trůny.

V připravované knize kromě své herecké dráhy popisuje také část života, kterou dlouho tajila. Po konci natáčení poslední řady seriálu podlehla kultu, který jí dle jejích slov sliboval „zázračné uzdravení“. Murray se ke svým zážitkům podrobněji nevyjádřila. Nová kniha snad tedy nabídne vhled do jejího života po poslední sérii Hry o trůny.

Domů
Sdílet
Diskuse