Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
včera 21. října 2024 v 11:21
Čas čtení 0:33
Ella Petrová

Diddy byl údajně posedlý princem Williamem a Harrym. Ti jeho pozvánky na party nikdy nepřijali

Diddy byl údajně posedlý princem Williamem a Harrym. Ti jeho pozvánky na party nikdy nepřijali
Zdroj: Getty Images/ Pool/Tim Graham Picture Library
OSOBNOSTI CELEBRITY DIDDY KRÁLOVSKÁ RODINA
Uložit Uložené

Bývalý publicista Diddyho uvedl, že si rapper uchovával zarámované obrázky britských panovníků ve svém bytě v New Yorku.

Okolo Seana „Diddyho“ Combse je momentálně velký poprask, kauza hýbe doslova celým světem. Proto není divu, že momentálně vyplouvají na povrch různá svědectví a zajímavosti z rapperova života. On je v současné době za mřížemi Metropolitního detenčního centra v Brooklynu poté, co mu dva soudci odmítli propuštění na kauci.

Doporučeno
Je známo datum soudního procesu s Diddym. Jeho právníci přišli s bizarním tvrzením namířeným proti vládě Je známo datum soudního procesu s Diddym. Jeho právníci přišli s bizarním tvrzením namířeným proti vládě 11. října 2024 v 9:22

Nyní se jeho bývalý publicista Rob Shuter, který pro hudebníka pracoval mezi lety 2002 a 2004, svěřil, že více než desetkrát volal Williamovi a Harrymu s pozvánkou na Diddyho eventy.
 
Královská rodina však pozvání nikdy nepřijala, přestože Combs prý nabízel, že jim pokryje cestu, ubytování, a dokonce zaplatí za jejich bezpečnost. „Diddy byl posedlý princem Harrym a princem Williamem. Myslí si o sobě, že je král, takže dává naprostý smysl, že by chtěl mít ve svém doprovodu dva prince,“ řekl Shuter.

Doporučeno
Princ Harry získá ke svým 40. narozeninám velké dědictví. Dokonce větší než William Princ Harry získá ke svým 40. narozeninám velké dědictví. Dokonce větší než William 26. července 2024 v 8:40

„Nikdy nepřijali pozvání, nikdy nebyli součástí jeho světa,“ dodal.

Domů
Sdílet
Diskuse