Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
dnes 25. října 2024 v 11:46
Čas čtení 0:57
Anna Vondráková

Populární Love Island vystřídá ještě oblíbenější reality show. Bachelor Česko odstartuje už brzy

Populární Love Island vystřídá ještě oblíbenější reality show. Bachelor Česko odstartuje už brzy
Zdroj: TV nova / propagační materiál
FILMY A SERIÁLY REALITY SHOW
Uložit Uložené

Jestli tě mrzí, že se Love Island blíží ke konci, pak nemusí. Hledání lásky totiž na Nově potažmo Voyo ještě neskončilo.

Tentokrát se štáb nevydá na Kanárské ostrovy, ale do Řecka. Na Rhodosu tak bude „pan dokonalý“ hledat svou životní lásku mezi skupinou dívek, které budou usilovat o jeho přízeň. Reality show Bachelor Česko odstartuje už 12. listopadu na Voyo a den poté přímo v televizi na stanici Nova.

Těšit se můžeš i na návrat oblíbené moderátorky Zorky Hejdové. „Pro bachelora budu

jakousi oporou a pro dámy ve vile budu někdo, kdo jim přináší informace, ale i zábavu a provází je celým dějem. S nimi strávím mnohem více času než s bachelorem samotným,“ prozradila.

Doporučeno
Vítězové druhé řady Love Island se zasnoubili Vítězové druhé řady Love Island se zasnoubili 2. října 2024 v 17:59

Oním tajemným bachelorem či „panem dokonalým“ je čtyřiatřicetiletý Jan Solfronk. Pochází z Jablonce nad Nisou, momentálně ale žije v Praze. V mládí se věnoval atletice a nyní ho živí vlastní podnikání a modeling. Sám sebe by popsal jako přátelského, společenského a sportovně založeného člověka. „Prostě takovej normální, fajn týpek, se kterým se můžete zasmát, ale kterému můžete třeba svěřit i nějaké tajemství a být si jistí, že to nepustí dál,“ uvedl.

bachelor
Zdroj: TV Nova/ propagační materiál

Do show se dostal vlastně omylem, produkce totiž oslovila jeho kamaráda, který však už byl ženatý. Předal jim ale kontakt právě na Jana a ten na nabídku nakonec kývl. Bojí se podle svých slov hlavně toho, že jako známá osobnost nezvládne předávat něco pozitivního. Od své partnerky hlavně chce, aby byla ženská a smyslná. „Nepotřebuji po svém boku dalšího chlapa,“ vysvětlil. Taky by podle něj měla být upřímná, respektující a podporující a mít podobný smysl pro humor.

Domů
Sdílet
Diskuse