Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. dubna 2015 21:38
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Čtyřruké monstrum Goro předvádí svou devastující sílu v novém traileru pro Mortal Kombat X

TECH
Uložit Uložené

Release mlátičky Mortal Kombat X je již za rohem a vývojáři se s námi rozhodli podělit o nový gameplay trailer, který je zaměřen na notoricky známé monstrum jménem Goro.

Již desáté pokračování Mortal Kombat, jedné z nejhranějších herních bojových sérií vůbec, se už neochvějně blíží a tvůrci z NetherRealm Studios ve spolupráci s Warner Bros. nyní zveřejnili nový gameplay trailer, ve kterém své zničující dovednosti prezentuje čtyřruký napůl člověk, napůl drak, Goro. Ten se během série stal velice oblíbeným a není se čemu divit. Láme a drtí kosti, trhá končetiny a proráží lebku nepřítele až do útrob jeho hrudníku. Bojovník Goro bude ovšem hratelnou postavou pouze pro ty hráče, kteří si hru Mortal Kombat X dopředu předobjednají.

Desátý díl se kromě excesivní dávky brutality vyznačuje také nově přidanou možností vybrat si z různých variací téhož bojovníka, což se následně projeví například na jeho taktice nebo bojovém stylu. To osobně považuji za zajímavý doplněk, který hru určitým způsobem ozvláštní a hráči tak umožní najít si pro sebe co nejideálnějšího bojovníka. Pokud vás zajímají některé z dalších postav hry, které byly odhaleny již dříve, přejděte na toto vlákno. Mortal Kombat X vychází 14. dubna (apríl) 2015 a bude dostupný na platformách PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 a PC.  

Domů
Sdílet
Diskuse