Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. dubna 2015 0:03
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Batman v novém traileru na Arkham Knight bojuje se zločinem po boku Robina, Catwoman a Nightwinga!

TECH
Uložit Uložené

Vývojáři nadcházejícího titulu Batman: Arkham Knight zveřejnili nový trailer, ve kterém své schopnosti představují Catwoman, Robin nebo Nightwing. Za ty si budeme moct zahrát v co-op módu.

Jeden z nejočekávanějších titulů letošního roku o sobě dává opět vědět, a pokud jste se na nový díl Batmana s podtitulem Arkham Knight těšili, nyní k tomu máte ještě o několik důvodů navíc. Těmi jsou jmenovitě Robin, Catwoman nebo Nightwing. Připište si k tomu ještě dříve ohlášený Batmobil a bude vám jasné, že v nadcházejícím dílu, který bude celou Arkham sérii také uzavírat, se vývojáři z Rocksteady Studios rozhodli velkolepostí nešetřit ani v nejmenším. V novém traileru můžeme tuto maskovanou trojici vidět, jak po boku Bruce Wayna prezentuje své bojové schopnosti, a řekl bych, že nebude jednoduché rozhodnout se, za koho z nich si zahrát dřív.

Batman: Arkham Knight bude totiž navíc obsahovat kooperační mód, ve kterém bychom si za zmíněné sidekicky měli mít možnost zahrát. Podle tvůrců se má jednat o takzvaný „Dual Play“, který bude umožňovat přepínat ovládání mezi jednotlivými hrdiny přímo během soubojů. Jedná se tak o lákavý doplněk a vezmeme-li v úvahu, kolik záporáků na hráče ve hře čeká, bude asi také velice potřebný. Setkáme se zde se známými padouchy, jako jsou například Scarecrow, Penguin, Two-Face, Harley Quinn, Poison Ivy, Riddler a další. Hlavním antagonistou je pak Arkham Knight, který byl vytvořen speciálně pro hru. Samozřejmě nebude chybět ani technologicky vyspělá armáda jejich věrných posluhovačů. A kdy se na hru můžeme těšit? Celosvětový release titulu Batman: Arkham Knight je naplánovaný na 23. června (jún) 2015 a zahrajeme si ho na platformách PlayStation 4, Xbox One a PC. Těšíte se?

Domů
Sdílet
Diskuse