Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. května 2015 11:47
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Marián Gáborík obohacuje svůj vozový park o nádherné Ferrari Italia Speciale

SPORT
Uložit Uložené

Elitní útočník NHL miluje rychlost nejen na ledě.

Na aktuálně končící sezonu pravděpodobně Marián Gáborík nebude vzpomínat v nejlepším, ale i navzdory tomu se rozhodl opatřit si další výstavní kousek do své sbírky. Během celé sezony se mu v NHL po individuální stránce sice dařilo, ovšem týmový výkon nestačil i navzdory bojovnosti do doslova posledních zápasů. Po vypadnutí se rozhodl pomoci slovenské reprezentaci na šampionátu. Ani titul nejproduktivnějšího (spolu s Vladimírem Draveckým) hráče ovšem nepomohl mužstvu natolik, aby se dostalo do čtvrtfinále.

Dlouhodobější návštěvu Slovenska se rozhodl zpříjemnit si po svém. Jeho láska k rychlým autům je poměrně známá a proto není divu, že zvolil právě tuto alternativu. K Ferrari F 430 nebo Porsche Carrera GT tak přibude i další kousek italské automobilky, konkrétně Ferrari 458 Speciale - silnější model vycházející z původní Italie. Gabby bude svou novou 605koňovou hračku prohánět zatím jen po evropských cestách a je otázkou, jestli si ji s sebou vezme i za velkou louži. Cena tohoto sportovního auta se pohybuje okolo částky 288 tisíc euro. Marián má v současnosti dlouhodobou a výhodnou smlouvu s klubem Los Angeles Kings, což byl určitě jeden z impulsů pro tuto koupi. Nezůstává nám nic jiného, než popřát majitelovi mnoho šťastných kilometrů!

Marián Gáborík obohacuje svůj vozový park o nádherné Ferrari Italia Speciale
Marián Gáborík obohacuje svůj vozový park o nádherné Ferrari Italia Speciale
Domů
Sdílet
Diskuse