Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. května 2015 12:24
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Fotbal se mění a adidas udává směr

SPORT ADIDAS
Uložit Uložené

Staré končí a nové začíná. adidas představuje kompletní kolekci kopaček.

Herzogenaurach, 18. května - Fotbal se za poslední roky změnil. Pozice, typy hráčů a schopnosti, které byly důležité v minulosti, jsou již dnes nepodstatné. Ve hře platí nová pravidla. Zapomeňte na všechno, co jste o fotbale věděli. Budoucnost je zde a adidas udává směr. V překvapivém novém videu, které spatřilo světlo světa, rozpoutali hráči jako Leo Messi, Thomas Müller, Luis Suarez a Oscar revoluci a ohlásili konec stávajících typů kopaček adidas. Modely Predator, F50, 11Pro a Nitrocharge končí.

Značka adidas měla vždy vedoucí postavení v oblasti fotbalových inovací a díky spolupráci s top trenéry, jako Pep Guardiola a Jose Mourinho se jí designérem podařilo odhalit, jak se hra změnila. Namísto dosud zažitých typů hráčů a jejich pozic, moderní fotbal dnes potřebuje na hřišti pouze dva typy hráčů. K představení nejnovějších, přelomových produktů adidas se vyjádřil i Pep Guardiola: "Hře vládne chaos a kontrola. Potřebujete obojí. Jsou součástí hry. Jsou součástí hřiště. Potřebujete hráče, kteří dokáží zanalyzovat, co je třeba udělat. A pak jsou tu tací, kteří potřebují svobodu, aby mohli naplno ukázat svůj talent. Pokud ve svém týmu spojíte obě vize dohromady, máte velkou výhodu. "

Fotbalový svět se probudí 25. května, kdy poprvé spatří světlo světa nové revoluční produkty adidas, navržené pro moderní styl hry. Do té doby mohou fanoušci sledovat @adidasfootball #BETHEDIFFERENCE na Twitteru a zapojit se do diskuse.

Domů
Sdílet
Diskuse