Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. května 2015 18:57
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Buď Batman! To ti vzkazuje nový hraný trailer plný odvahy a odhodlání na Arkham Knight

TECH
Uložit Uložené

Tvůrci hry Batman: Arkham Knight pro hráče připravili nový trailer, ve kterém v sobě obyčejní lidé nacházejí kousek Batmana. Staň se jím i ty.

Očekávaný titul Batman: Arkham Knight, závěrečný díl celé Arkham trilogie, dorazí na pulty již příští měsíc a jeho tvůrci z Warner Bros. a studia Rocksteady se nás na hru snaží ještě více nalákat prostřednictvím nového traileru. Ten byl však tentokrát v porovnání s těmi předešlými pojat poněkud netradičně. Jedná se totiž o krátkou hranou ukázku toho, jak v sobě každý nosíme kus odvahy a odhodlanosti maskovaného hrdiny a vyzývá nás, abychom tyto ctnosti ve své hloubi hledali a Batmanem se stali také. O hře jako takové toho trailer příliš nevypovídá, spíše nám odhaluje určitou myšlenku, kterou se nám hra bude pravděpodobně snažit předat. Což je sice ušlechtilé, ale já bych osobně uvítal víc akce ze samotného gameplaye. Ovšem trailer je to i tak velmi povedený a všemi deseti vám ho mohu jen doporučit. A pár záběrů ze hry se tam přeci jen také objevuje. 

Režii traileru měli na starost bratři Tim a Jeff Cronenwethovi (Jeff byl kameramanem například ve filmu Klub rváčů) a jako hudební doprovod byla zvolena skladba „The Wretched“ od americké rockové formace Nine Inch Nails. Pokud vám utekly dřívější trailery nebo se o hře chcete dozvědět něco více, můžete klikat zde. Na hru se můžeme těšit 23. června (jún) 2015 a bude dostupná pro platformy PlayStation 4, Xbox One a PC. Také se už nemůžete dočkat? 

Domů
Sdílet
Diskuse