Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. července 2015 3:52
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Ragnar nám v prvním, velkolepém traileru pro 4. sérii Vikingů slibuje krvavou válku!

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

4. série přijde na obrazovky až v roce 2016, ale History už na Comic-Conu odhalilo první záběry plné krve, zrady, našich oblíbených postav a budoucnosti Vikingů.

To, že 3. série byla ve srovnání s druhou výrazně slabší, mi nevezme nikdo. Stejně tak ten názor neseberete většině recenzentů, ale já vím, někomu stačí sex a pár seker v krku a všechno je 10/10. Stále však šlo o zajímavou „podívanou“, kdy jsme se podívali do více zemí, zahlédli Paříž a dočkali jsme se pár dějových zvratů. Rozhodně se to ale dalo udělat lépe. Showrunner Michael Hirst bude mít tuto šanci napravit malé škody již v roce 2016, kdy se dočkáme 4. série oblíbeného seriálu konkurujícího Game of Thrones.

Co se týče děje, z traileru vidíme, že se vrátíme jak do Paříže, tak do Wessexu a dočkáme se několika významných bitev. Velká část série by se tentokrát měla odehrávat i v Kattegatu, kde přijde na  psa Flokiho mráz. Na jistou spirituální cestu se vydá Bjorn, no a Ragnar bude procházet náročným psychickým obdobím. Dopomohlo tomu kromě smrti Athelstana i to, že se přiblížil smrti jako nikdy před tím. Snad bude ale scénář stát za to. Nápad oživit show pomocí transformace Ragnara na věřícího katolíka se mi moc nelíbil a spíše způsobil, že se mi protagonista trochu oddálil, a tak jsem zvědav, kam ho povede jeho životní cesta nyní. Vrátí se všechny postavy (které přežily), určitě se ale dočkáme pár nových. Teď se už vrhněte na poutavý trailer a těšme se na příští zimu, kdy se znovu dostaneme do kolotoče krve, sexu, intrik a nezlomnosti Vikingů.

Domů
Sdílet
Diskuse