Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. srpna 2015 16:31
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Parkour, napětí a dávka akce v novém, pětiminutovém videu z hraní Mirror's Edge: Catalyst

TECH GAMESCOM
Uložit Uložené

Mirror's Edge: Catalyst představuje slibný gameplay trailer, který by si žádný fanoušek prvního dílu rozhodně neměl nechat ujít.

Vývojáři ze švédského studia DICE předvedli divákům na letošním veletrhu GamesCom nové, pětiminutové gameplay video svého nadcházejícího titulu Mirror's Edge: Catalyst a i když se jedná o záběry z pre-alfa verze hry, musíme uznat, že hra vypadá velmi dobře. Pokud se řadíte mezi fanoušky prvního dílu, mělo by pro vás být přívětivou informací, že Catalyst, jak se zdá, z něj bude vycházet. Jak si totiž můžeme všimnout, hlavní protagonistka Faith je po celou dobu odkázána pouze na své parkourové schopnosti, které jsou vlastně její jedinou zbraní.

Ve videu je představen průchod částí jedné z úvodních misí hry. Během ukázky se hrdinčin volnější, bezstarostný pohyb po městě mění spíše na plížení a ke konci je Faith nucena k rychlému útěku, během kterého se jí do cesty staví nepřátelé a zastavit se ji pokouší i helikoptéra. Záběry tak postupně nabývají na intenzitě a v závěrečné části vše vyvrcholí hromadnou střelbou, divokým zdrháním a samotná Faith samozřejmě předvede i několik svých obratných kopanců. Vše je ale stále soustředěno spíše na útěk než na boj. 

Mirror's Edge: Catalyst na pulty dorazí 26. února (február) příštího roku a budete si jej moc zahrát na PC a konzolích PS4 a Xbox One.    

Zpět
Sdílet
Diskuse