Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. září 2015 23:28
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Kit Harrington prozradil šokující spoilery o jeho postavě Jona Snowa v Game of Thrones

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Tak se zdá, že Harringtnovi ušlo pár slov, které měly zůstat v tajnosti. Co nám prozradil o své postavě?

Je vám snad jasné, že následující řádky obsahují spoilery, proto pokud jste ještě neviděli 5. sérii, dále raději nečtěte. V rozhovoru pro holandský časopis Humo se Kit Harrington nechal slyšet, že Hra o trůny s ním bude přibližně až do jeho 30. Momentálně je herci 28 let, natáčení 6. série je v plném proudu, a my už víme, že se ho zúčastnil i on. Logicky tak z toho vyplývá, že natočí i 7. a 8. sérii, kterou by měl seriál i skončit. Jak HBO, tak samotní tvůrci i herec stále popírali možnost, že by se jeho postava vrátila z mrtvých, ale každý z nás jaksi cítí, že se tomu tak i stane. Díky Harringtonovým slovům o jeho postavě jsme ale blíže k pravdě.

V rozhovoru si totiž stěžoval na to, jak je těžké být hercem v seriálu Hra o trůny. Kvůli sérii odmítl několik lukrativních nabídek, ale zároveň si je vědom, jak důležitou roli v jeho kariéře seriál hraje. Popravdě, nebýt GoT, asi by po něm v Hollywoodu neštěkl ani pes. Jeho herecký talent totiž přebije leckterá hvězdička. Až v 4. a 5. sérii Hry o trůny jako by našel svůj herecký talent a spolu se scénářem dokázal z Jona Snowa udělat jednu z nejoblíbenějších a nejsympatičtějších postav celé show. Všichni ale dobře víme, jak nakonec dopadla. Pro Harringtona je ale důležité, že přesně ví, na jak dlouho je ještě s HBO, a tedy s Hrou o trůny svázaný. Po těchto slovech si asi uvědomil, co řekl, ale bylo mu asi jasné, že se z toho nevykecá. Co na to řeknete? Buď si z nás všech Kit dělá legraci, nebo se skutečně prokecl, což je mnohem uvěřitelnější, protože je téměř jisté, že se postava Jona Snowa nějakým způsobem vrátí.

Domů
Sdílet
Diskuse