Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. září 2015 16:43
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Lara Croft se v traileru vydává hluboko do ruin ztraceného města. Sleduj i nový, 15minutový gameplay

TECH
Uložit Uložené

Lara Croft zkoumá dávná tajemství v novém traileru pro Rise of the Tomb Raider. Nenechte si ale ujít ani 15minutový gameplay z promrzlé a nevlídné krajiny.

Čekání na blížící se titul Rise of the Tomb Raider se už rychle krátí a vydavatel Square Enix se rozhodl nedočkavé fanoušky ještě více nažhavit prostřednictvím nového traileru nazvaným Descent Into Legend. V něm se lepá děva Lara vydává prozkoumat ruiny bájného Lost City of Kitezh, kde na ni čeká řada hádanek, tajemství, ale dle očekávání taky nebezpečí a vše tak končí dramatickým útěkem před salvou hořících šípů. Cinematické sekvence se střídají s krátkými gameplay pasážemi, na které se sice hezky dívá, ale nejde o žádné souvislé celky. Pokud tedy budete chtít ze samotné hry vidět o něco víc, můžete si pustit pod trailerem přiložený 15minutový gameplay, který Francouzům unikl minulý týden a včera byl ve vyšší kvalitě a s požehnání vydavatele vystaven i na YouTube.

Hra svojí grafickou stránkou sice dokáže zaujmout, ale hratelnost, jak se zdá, od minulého dílu nijak razantně nepokročila, což je určitě škoda. Za příliš nestojí ani výkon člověka, který měl ovladač v rukou, ale nové záběry ze Sibiře věrné fanoušky jistě potěší. Evropský release je stanoven na 13. listopad (november) pro Xbox One a hra bude dostupná i na starší Xbox 360. Jedná se o exkluzivitu jen časovou, majitelé PC a PS4 ale budou muset na své verze počkat až do příštího roku. 

Jak se vám nová čtvrthodinka zamlouvá? 

Domů
Sdílet
Diskuse