Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. listopadu 2015 12:14
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

The Mountain opět prokázal svou obří sílu: Překonal svůj vlastní světový rekord!

SPORT
Uložit Uložené

Hafthor Bjornsson vyhodil 15kilový sud více než 7 metrů do vzduchu a vytvořil tak nový světový rekord. Sleduj záznam jeho neuvěřitelného výkonu.

Islanďan Hafthor Bjornsson nepřestává udivovat. O obrovském silákovi známém spíše pod jménem Gregor „The Mountain“ Clegane z televizního seriálu Game of Thrones jsme v minulosti psali již vícekrát, například při jeho překonání 1000letého rekordu v přenášení klády, pokusu porazit šampiona v přetlačování v těžké váze nebo přátelském zápase s bojovníkem UFC Conorem McGregorem. Nyní se 27letému Bjornssonovi podařilo ke svým stávajícím úspěchům přidat pokoření dalšího světového rekordu, který dokonce sám dříve stanovil.

Podívaná se odehrála během včerejšího dne rámci kvalifikačního turné Giants Live ve Švédsku na prestižní soutěž World's Strongest Man. The Mountain zde zazářil při vyhazování pivního sudu o hmotnosti 15 kilogramů, který dokázal s vypětím celého těla vymrštit ohromných 7,05 metrů do vzduchu. V roce 2013 se do Guinessovy knihy zapsal vyhozením 12,5kilového sudu do výšky 8,05 metrů, „Bylo to snadné, mohl jsem rozbít i střechu,“ žertoval současný držitel titulu Europe's Strongest Man po svém sobotního triumfálním výkonu. Ze sportovního klání tak odešel s cenou pro vítěze a nezapomněl poděkovat všem svým fanouškům a podporovatelům.

Domů
Sdílet
Diskuse