Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. května 2016 21:02
Čas čtení 0:00
Jakub P.

DMX pracuje na novém albu, se kterým pomáhají i Dr. Dre a Kanye. Podaří se mu úspěšný comeback?

HUDBA RAP
Uložit Uložené

Ve svém životě si DMX prošel snad vším, ale problémy se pokusí nechat v minulosti a aktuálně dává dohromady album s asistencí od Dr. Dre i Yeezyho.

Poslední roky nebyly pro někdy opěvovaného rapera DMX vůbec jednoduché. Musel si projít problémy různého druhu, za které si často mohl i sám, ale je možné, že je alespoň zčásti dokázal nechat v minulosti a posunout se dál. Jeho dlouholetý přítel a spolupracovník z hudebního průmyslu producent Swizz Beatz totiž na Instagramu odhalil nové zprávy o Dark Manově připravovaném albu. Ty jsou vskutku zajímavé, protože oznamují dvě velmi prominentní jména, ktera na oné desce asistují pravděpodobně formou produkcí nebo featuringů.
 
Jde samozřejmě o Kanye Westa a Dr. Dre (s Dark Manem kolaborovali oba již dříve), na jejichž příspěvky DMX a Swizz Beatz čekají, aby mohli jednotlivé songy a následně i celý projekt uzavřít a posunout do dalšího stádia. Ačkoliv zatím více nevíme, už teď nejsme jistě jediní, co se zamýšlejí nad tím, zda se raperovi jeho comeback podaří. Mimochodem, jen taková malá pikantnost, Yeezy na Drakeových VIEWS spoluprodukoval song U With Me?, který otevírá právě vysamplovaný DMX. O dalších detailech budeme určitě informovat.



Pro více informácí ze světa rapu sleduj Raporter

Domů
Sdílet
Diskuse