Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
21. července 2016 17:58
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Surfování na rozbouřené obloze: Parašutista se v adrenalinovém videu prohání mezi blesky

SPORT
Uložit Uložené

Sean MacCormac má na kontě další skvělý adrenalinový kousek. V novém videu předvádí seskok z letadla přímo mezi rozbouřená mračna.

Seskok z letadla je již sám o sobě extrémně adrenalinovou záležitostí, na kterou si jen tak někdo netroufne, to však neplatí pro profesionálního BASE jumpera a parašutistu jménem Sean MacCormac, člena týmu Red Bull Air Force, který se rozhodl posunout laťku ještě o úroveň výše, a sice uskutečnit seskok během bouře. Jednačtyřicetiletý rodák z New Orleans ve Spojených státech tak v novém dechberoucím videu vyskakuje z kabiny letadla více než tři kilometry nad jihozápadní částí Floridy a s prknem připevněným k nohám protíná vzduch rychlostí až 210 kilometrů v hodině, zatímco oblohu za ním osvětlují silné bleskové elektrické výboje. Celý průběh akce si můžete prohlédnout na níže přiloženém sestřihu plném úchvatných záběrů.

Domů
Sdílet
Diskuse