Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. září 2016 1:18
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Polonahý Tom Hardy nás ohromí v seriálu Taboo, na němž pracoval i Ridley Scott

FILMY A SERIÁLY TOM HARDY
Uložit Uložené

Uspěje Tom Hardy příští jaro i na seriálovém poli?

Taboo by si zasloužilo plnohodnotný trailer sestříhaný skutečně talentovanými lidmi, protože ačkoli materiálu může být mnoho a může být kvalitní, nedokáže naplno zaujmout právě kvůli nepříliš ohromující upoutávce. Stále se však extrémně těšíme, jednak kvůli Hardymu, jednak kvůli Ridleymu Scottovi, který se na projektu podílel coby výkonný producent. První série bude mít premiéru na stanici FX příští jaro a měla by sestávat z osmi částí.
 
Děj vypráví o muži jménem James Keziah Delaney (Tom Hardy), který se v roce 1814 vrací z dlouhé a nebezpečné cesty, která ho navždy poznamenala a změnila. Z Afriky se vrací do Londýna, kde převezme rozpadající se loďařskou/rybářskou společnost po otci. Dlouhá léta si lidé mysleli, že je mrtvý, ale přišel si pro své právoplatné dědictví a také má v zájmu vybudovat velkou společnost a zapracovat na svém osobním životě. Nebude to však mít lehké. Jeho nečekaný návrat způsobí mnohým lidem na tváři vrásky a nezůstane to jen u špatných slov a výhrůžek. James bude mít co dělat, aby přežil všechna ta spiknutí a podlé zrady, kterými bude seriál Taboo nasáklý. Režíruje Kristoffer Nyholm, přičemž se Hardy setkává se Stevenem Knightem již potřetí (Locke, Peaky Blinders), tentokrát s Knightem coby producentem. Co na to zatím říkáte?

Domů
Sdílet
Diskuse