Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. října 2016 19:13
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Končí Hugh Jackman, končí i Logan. Nahradí Wolverina klon X-23?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Inspirace komiksem Old Man Logan, tvrdý „erkový“ rating a ještě mnohem více. Na závěrečné vystoupení oblíbeného Wolverina se prostě nedá netěšit.

Již v pořadí třetí sólo představení Wolverina, které tentokrát ponese název Logan a pro herce Hugh Jackmana bude zároveň i posledním ztvárněním tohoto oblíbeného mutanta, momentálně vládne internetu. No a zatímco včera jsme si mohli vychutnat vůbec první zveřejněný plakát spolu s odhalením oficiálního názvu snímku, dnes nás čeká zcela nový pohled na stařičkého Professora X a pár mimořádně zajímavých informací o samotném příběhu. Ty nám navíc potvrdily jednu dávnější spekulaci, kterou jsme se v našich článcích zabývali hned několikrát.

Podle amerického portálu The Wrap a zveřejněné stránky ze scénáře by se měl příběh odehrávat v roce 2024, kdy Logan prožívá jedny ze svých posledních dnů a organizace vystupující pod jménem Transigen unáší mladé mutanty, aby je následně změnila na vraždící stroje. Hlavní hrdina je v tomto období starší, zdraví mu už neslouží tak dobře, jako kdysi a jeho regenerační schopnosti pomalu slábnou. Bolest se proto snaží zahánět kombinací alkoholu s prášky. Zajímavější jsou ale novinky ohledně dětské ruky z níže přiloženého plakátu. Ta by měla podle všeho patřit holčičce, jejíž mentorem bude právě Logan. Namísto tří drápů na každé ruce však disponuje pouze dvěma a její věk je i navzdory dětskému tělu srovnatelný s tím Xavierovým (Patrick Stewart). Všechny indicie tak jasně vedou k X-23, tedy Wolverinově ženskému klonu jménem Laura Kinney. O ní se více dočtete zde. Co se však Professora týče, ten na tom zdravotně také nebude nejlépe. Je totiž nestabilní a jeho mysl se stále více zhoršuje. Loganovi bude s péčí o Xaviera pomáhat mutant Caliban, jehož představitel Tómas Lemarquis byl po snímku X-Men: Apocalypse přeobsazen Stephenem Merchantem..

Režíruje James Mangold (3:10 to Yuma, Walk the Line, The Wolverine), premiéra je naplánována na 3. března 2017 a kromě výše zmíněných herců se ve filmu objeví i Richard E. Grant, Boyd Holbrook či Elise Neal. Hugh Jackman navíc nedávno prozradil, že něco z posledního Wolverina uvidíme do konce příštího týdne. Že by nějaký ten teaser? Inu, rádi se necháme překvapit. Pro další informace o snímku vstupte do tohoto vlákna.

Končí Hugh Jackman, končí i Logan. Nahradí Wolverina klon X-23?
Zdroj: 20th Century Fox/Marvel
Domů
Sdílet
Diskuse