Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. října 2016 21:52
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Dočkáme se druhého filmu ze světa Simpsonových po jubilejní 30. sérii?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Simpsonovi ve filmu sklidili úspěch. Pokračování by tak mělo být jen otázkou času. Nebo ne?

I když existuje několik dalších seriálů, které běží už opravdu hodně dlouho, Simpsonovi se s 28. sériemi a více než 600 díly řadí nejen mezi ty nejstarší, ale zároveň i nejoblíbenější. I když běží různé spekulace, že seriál bude zakončen kulatou 30. sérií, nic není oficiálně potvrzeno, a tak se se žlutou rodinkou budou možná potkávat ještě naši potomci. Spekulanti tvrdí, že po třicáté sérii dorazí i druhý film, který bude sladkou tečkou za skvělou rodinnou zábavou. Další celovečerák ze světa Simpsonových by jistě nebyl na škodu pro nikoho. První film z roku 2007 si totiž několikanásobně vydělal na své náklady a k tomu si zajistil pozitivní hodnocení od publika i kritiků. Pomalu to už bude deset let od jeho premiéry a producenti a filmaři zatím popírali, že by na pokračování pracovali a zdůvodňovali to snahou udělat každou další sérii tou nejlepší. Nicméně, během nedávného rozhovoru s producentem Jamesem L. Brooksem vyšlo najevo, že druhý film zas až tak nepravděpodobný není. 

„Fox po nás chce, abychom udělali ještě jeden. A my možná budeme souhlasit a možná také ne - na tom teď jsme. Jak můžeme rozdělit své snahy, a věříme myšlence, kterou máme? Do aktivnější práce na zkoumání myšlenky druhého filmu se můžeme pustit brzy.“ To však zní spíše jako špatná zpráva pro fanoušky. Ostatní odpovědní na výrobě Simpsonových totiž o pokračování filmu nemluví a Brooks neřekl nic přímo. Fanoušci však mohou doufat, že zafunguje tlak ze strany FOXu, který by na dvojce vydělal. Koneckonců, kdyby seriál skončil 30. sérií, tvůrci by měli dostatek času věnovat se výrobě filmu, který by byl rozlučkou s milovanými postavami z animovaného vesmíru. Teď nám však nezbývá než čekat a doufat.

Dočkáme se druhého filmu ze světa Simpsonových po jubilejní 30. sérii?
Zdroj: 20th Century Fox

Domů
Sdílet
Diskuse