Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. listopadu 2016 20:08
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Ellen DeGeneres si přímo v Bílém domě střihla Mannequin Challenge. Přemluvila i Toma Hankse, Roberta De Nira či Billa Gatese

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

V Bílém domě přebírala ocenění.

Americký prezident ještě před skončením svého mandátu rozdával americkým osobnostem ocenění Presidential Medal of Freedom, což je prezidentské poděkování všem lidem, kteří přispěli národní bezpečnosti či zájmům USA ve veřejném i soukromém sektoru. Své ocenění si přišla převzít i známá moderátorka Ellen DeGeneres a když se jí už naskytla možnost projít se po Bílém domě, rovnou ji využila k tomu, aby si se svými kolegy střihla výzvu Mannequin Challenge. Přemluvila ostatní, aby se na chvilku zastavili a tvářili, že se z nich stali manekýni někde ve výkladu, což se také podařilo a při pohledu na přítomné hvězdy jako Tom Hanks, Bill Gates, Bruce Springsteen či Robert De Niro bychom tuto Mannequin Challenge klidně mohli označit za nejvýznamnější vůbec.


Domů
Sdílet
Diskuse