Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. ledna 2017 15:17
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Pinkilin dobývá srdce mnoha žen po celém Česku. Nejvíce z něj šílí v Praze

TECH ANDROID ČESKO
Uložit Uložené

Trendy, sexy, rychlá a elegantní. Přesně taková je seznamovací aplikace Pinkilin, která se kromě jiného pyšní novým designovým kabátem.

Je tomu zhruba rok, co jsme vám důkladně představili originální seznamovací aplikaci Pinkilin, kterou vytvořila dvojice nadaných českých tvůrců Michael Živěla a Daniel Habarta. Již krátce po uvedení na trh jsme byli svědky nebývalého úspěchu, který aplikace mezi lidmi dokázala zaznamenat, nicméně jak už v podobných případech bývá zvykem, prudký start se neobešel ani bez hlasů řady skeptiků, kteří celý projekt od samého počátku zpochybňovali. I tato negativní odezva bylo pro pány dostatečnou motivací k tomu, aby v práci na svém produktu pokračovali i nadále a nepřestali jeho kvalitu posouvat na stále vyšší úroveň. A jejich usilovné snažení nakonec přineslo své zasloužené ovoce.

Nejenže se Pinkilin v uplynulých měsících dočkal dalšího rozšíření uživatelské základny, která se v současnosti pohybuje již kolem 20tisícové hranice, ale především se z mobilní aplikace postupem času stala nová lifestylová pomůcka pro všechny moderní ženy. Kromě atraktivního redesignu cíleného na něžnější pohlaví se aplikace oproti své původní verzi vyznačuje také lepší funkcionalitou, ještě o něco jednodušším ovládáním a aby toho nebylo málo, kromě operačního systému iOS je nyní Pinkilin zdarma k dostání taktéž pro Android. Není tedy divu, že v Praze a okolí se z aplikace stala přední značka mezi českými seznamkami, kterou navíc neváhalo částkou ve výši 6 milionů korun podpořit několik známých privátních investorů.

Pinkilin dobývá srdce mnoha žen po celém Česku. Nejvíce z něj šílí v Praze
Zdroj: Pinkilin
Pinkilin dobývá srdce mnoha žen po celém Česku. Nejvíce z něj šílí v Praze
Zdroj: Pinkilin

Pro připomenutí zopakujeme některé základní vlastnosti a přednosti aplikace, díky nimž se Pinkilin drží o krok napřed před konkurencí. Česká appka umožňuje navazovat nové vztahy doslova během několika málo chvil, a to zejména díky jednoduchému principu GPS lokace, která dokáže seřadit nabídku potenciálních partnerů na základě jejich vzdálenosti od uživatele. Nezáleží přitom, zda zrovna popíjíte v baru nebo třeba sedíte doma před televizí, Pinkilin vám jednoduše může pomoci k tomu, abyste ještě tentýž večer prožili ve dvou. Jedním z hlavních aspektů aplikace je tak důraz na rychlost a slouží jako prostředek pro okamžité seznámení.

Doporučeno
REPORTÁŽ: Obědval jsem v „nejhorší restauraci v Brně“ podle turistů. Zjistil jsem, že mám asi nízký standard REPORTÁŽ: Obědval jsem v „nejhorší restauraci v Brně“ podle turistů. Zjistil jsem, že mám asi nízký standard 26. března 2024 11:00

Každý uživatel může odeslat celkem 10 přímých pozvánek k seznámení za den (reset probíhá o půlnoci), na které musí dotyčná osoba reagovat nejpozději do 100 minut, čímž je zajištěna lepší šance na rychlé prolomení ledů a reálné setkání bez zbytečných průtahů. Dámy pak jistojistě ocení skutečnost, že unikátní funkce aplikace pomáhají zabraňovat obtěžování ze strany neodbytných mužů.

Prioritou autorů aplikace bylo pochopitelně i důmyslné zabezpečení aplikace a citlivého obsahu v ní, a to buď heslem, PIN kódem nebo systémem Touch ID. Po 24 hodinách od přečtení zprávy navíc dochází k průběžnému mazání chatovací historie. Díky tomu tak můžete posílat fotografie, komunikovat s ostatními uživateli a navazovat nové známosti bez obav z narušení vlastního soukromí.

Pinkilin dobývá srdce mnoha žen po celém Česku. Nejvíce z něj šílí v Praze
Zdroj: Pinkilin
Pinkilin dobývá srdce mnoha žen po celém Česku. Nejvíce z něj šílí v Praze
Zdroj: Pinkilin

Sečteno podtrženo, Pinkilin je možné v kostce charakterizovat jako vysoce efektivní, rychlý a snadný nástroj pro nalezení nových partnerů či přátel v blízkém okolí, jehož kombinace funkcí a elegantního designového zpracování vytváří ze seznamovací aplikace každodenní fresh pomůcku pro fresh slečny a dívky. Tvrdá práce tvůrců je na výsledku opravdu znát a pomyslnou třešničkou na dortu je snad už jen skutečnost, že Pinkilin je zcela zdarma a bez reklam ke stažení jak z obchodu App Store, tak i Google Play. A jak svorně Michael s Danielem konstatují: „Pinkilin a labelo, to jsou dvě nejdůležitější věci v kabelce moderní ženy.“ Tak dámy, na co ještě čekáte?

Domů
Sdílet
Diskuse