Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. ledna 2017 16:11
Čas čtení 0:00
Jan O.

Milovník adrenalinu Oleg servíruje nové video, kde se na skateboardu projíždí po střeše mrakodrapu

ZAJÍMAVOSTI ADRENALIN
Uložit Uložené

Adrenalinová smršť znázorňující jízdu na skateboardu či jiné stunty na vrcholcích mrakodrapů v čínském Hong Kongu.

Oleg Cricket, sibiřský mladík žijící v Rusku, si ve 12 letech svého života zkrátka uvědomil, že nechce být jako ostatní a chce nějakým způsobem nabrat na unikátnosti. To se mu zhruba po čtyřech letech, kdy se rozhodl zkusit gymnastiku, postupně splnilo téměř na maximum. Každým videem prokazuje Oleg neuvěřitelnou porci odvahy, ale samozřejmě i tréninku a přípravy.

Na jeho webových stránkách se v posledních dnech objevilo nové video. Tentokrát z mrakodrapu v Hong Kongu, kde se nebojí po hraně vysoké budovy jezdit na skateboardu, nejrůzněji skákat či zacvičit si na traverzách, pod kterými je jen dlouhá propast končící silnicí. Ve videu lze také na krátký okamžik zaznamenat, že ne zrovna každý oceňuje tuto zábavu, protože Olegovi pravděpodobně správce budovy vyhrožuje policií. Odložte tedy na chvíli svačinku či večeři a dopřejte si naplavení adrenalinu do vašich těl.

Zpět
Sdílet
Diskuse