Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. února 2017 10:30
Čas čtení 0:00
Klára Tomková

V jakých outfitech celebrity zazářily na Grammy 2017?

MÓDA GRAMMY HUDBA MÓDA
Uložit Uložené

Jaké looky ovládly 59. ročník předávání nejprestižněších hudebních cen?

Letošní 59. ročník předávání nejprestižnějších hudebních cen světa Grammy se uskutečnil v Los Angeles. Moderování se ujal James Corden, který se proslavil především díky svému Carpool Karaoke. Mezi nominovanými se objevila i Češka mezzosopranistka Magdalena Kožená, která nominaci sice neproměnila, ale i tak to považujeme za velký úspěch. O neproměněných nominacích ovšem nemůžeme mluvit v případě Adele, která celé předávání ovládla. A to nejen díky 5 soškám, které získala, ale také díky skvělému vystoupení a děkovné řeči, kterou naprosto dojala Beyoncé, ke které promlouvala. „Nevím, jestli vůbec mohu cenu převzít,“ vzkázala Adele směrem k Beyoncé, která získala nakonec jen dvě sošky. „Album Lemonade je tak fenomenální!“ chválila dále Adele počin Queen B, která je dle jejích slov už 17 let jejím největším idolem a mohla by být i její máma.

Pět sošek si vysloužila deska Davida Bowieho Blackstar, objevem roku se stal Chance The Rapper, popovou skupinu ovládli Twenty One Pilots, kteří si převzali sošku v trenkách, jak si slíbili před několika lety v obýváku, když ještě jako neznámí kluci sledovali Grammy. Nejlepším soundtrackem se stala hudba doprovázející film Hvězdné války: Síla se probouzí. Na veškeré nominace a ocenění se můžete podívat zde, my se přesuneme k tomu, co všechny milovníky módy na předávání cen zajímá stejně tak jako to, kdo vyhrál. K noblesním róbám žen a večerním outfitům zúčastněných mužů.

 

Beyoncé a Jay Z 

 

 

Beyoncé při svém výtvarně i pěvecky dokonale ztvárněném vystoupení. 

 

Adele 

 

 

Rihanna 

 

 

 

Lady Gaga 

 

Při vystoupené Lady Gaga a Metallicy vypověděl mikrofon Jamese Hetfielda službu a tak se se zpěvačkou museli podělit o jeden. 

Twenty one pilots 

 

 

Katy Perry 

 

 

John Legend a Chrissy Teigen 

 

Demi Lovato a Mike Posner and Blackbear 

 

Demi Lovato 

 

Charli XCX  

 

CeeLo Green 

 

Jennifer Lopez 

 

Nick Jonas 

 

Carrie Underwood 

 

Landon Barker,  Travis Barker a Alabama Barker 

 

Chance the Rapper 

Halsey a Skrillex  

Cage The Elephant 

Girl Crush 

Tinashe 

Heidi Klum 

Jidenna 

Jason Derulo 

Domů
Sdílet
Diskuse