Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. února 2017 15:25
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Iron Fist musí v dalším akčním videu využít znalostí bojových umění, aby odvrátil nebezpečí a zároveň získal to, co mu právem náleží

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

V pořadí čtvrtý člen The Defenders hlásí svůj příchod prostřednictvím hromady nových záběrů.

Do vytoužené premiéry komiksového seriálu s názvem Iron Fist (nebo chcete-li, Marvel 's Iron Fist), který tak konečně zkompletuje ústřední čtveřici hrdinů zvaných The Defenders, zůstává v těchto chvílích už jen méně než měsíc. No a jelikož dosud zveřejněné záběry vypadaly po všech stránkách nesmírně lákavě, vysoká očekávání jsou opravdu na místě. A pokud byste náhodou po těch skvělých trailerech stále neměli dost, nabízíme vám jedno zcela nové video, které kromě množství dosud neviděných momentů vyniká zejména další úctyhodnou porcí oku lahodících akčních pasáží. Navíc, téměř po celou dobu vás bude provázet komentář Finna Jonese, hereckého představitele hlavní postavy. Iron Fist startuje na Netflixu již 17. března 2017 a pokud se chcete dozvědět vše podstatné o jednotlivých postavách či samotném příběhu, vstupte do tohoto vlákna. Budete seriál sledovat?

Domů
Sdílet
Diskuse