Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. června 2017 21:39
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Začíná natáčení nové Godzilly, v níž se dočkáme hned čtveřice pradávných monster, která si budou chtít podmanit zemi

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

V chystaném filmu se mimo jiné objeví i Millie Bobby Brown ze Stranger Things nebo Charles Dance z Game of Thrones.

Společnosti Warner Bros. Pictures a Legendary Pictures oznámily, že oficiálně začíná natáčení pokračování Godzilly, která bude další kapitolou ve filmovém MonsterVerse. Film natočí Michael Dougherty (Krampus) a zahrají si v něm Vera Farmiga (The Conjuring), Ken Watanabe (The Last Samurai) a Sally Hawkins (Blue Jasmine), kteří si zopakují své role. K nim se přidají Kyle Chandler (Manchester by the Sea), Millie Bobby Brown (Stranger Things), Bradley Whitford (Get Out), Thomas Middleditch (Silicon Valley), Charles Dance (Game of Thrones), O’Shea Jackson Jr. (Straight Outta Compton), Aisha Hinds (Star Trek Into Darkness) a Zhang Ziyi (Hidden Dragon). 

Nový příběh se bude točit kolem hrdinského úsilí krypto-zoologické agentury Monarch a jejích členů, kteří se musí postavit obřím monstrům v čele s Godzillou, Mothrou, Rodanem a tříhlavým králem Ghidorahem. Tato starodávná monstra, která byla považována za legendy, opět povstávají a jejich cílem je nadvláda nad celou planetou. Natáčení filmu bude probíhat v příštích týdnech zejména v Atlantě v Georgii. Premiéra je přitom momentálně naplánována na březen (marec) 2019. Těšíte se na novou Godzillu?

 

Začíná natáčení nové Godzilly, v níž se dočkáme hned čtveřice pradávných monster, která si budou chtít podmanit zemi
Zdroj: Legendary Pictures
Domů
Sdílet
Diskuse