Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. června 2017 12:18
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Záporákem ve Venomovi s Tomem Hardym bude krvelačný Carnage. Jaké další postavy ze Spider-Manova světa chtějí v Sony přivést k životu?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Vše nasvědčuje tomu, že komiksovky od Sony a Disney budou sdílet filmové univerzum. Společným jmenovatelem by přitom měl být samotný Spidey.

Poté, co se producentka Amy Pascal v jednom z nedávných rozhovorů prořekla a potvrdila zapojení postav ze Spideyho univerza do MCU, bylo nám jasné, že se dříve či později dočkáme nějakých informací, které by do celého případu vnesly o něco více světla. A skutečně se tak i stalo. Známý server The Hollywood Reporter totiž přišel s novými informacemi, které dozajista potěší všechny fanoušky Spider-Mana a jeho světa.
 
V první řadě jde o chystaného Venoma s Tomem Hardym v hlavní roli. Ten se začne natáčet už tento podzim, no a podle zmíněného zdroje se v něm jako hlavní záporák představí oblíbený Carnage. Pokud vám náhodou jeho jméno nic neříká, tak vězte, že Carnage je mimozemský parazit a v komiksech se spojil se šíleným vrahem Cletusem Kasadym. Nicméně, on na rozdíl od Venoma vytvořil se svým hostitelem dokonalou harmonii, což mělo za následek brutální vražedné běsnění. Právem tedy patří k těm nejkrvelačnější Spider-Manovým protivníkům.

Záporákem ve Venomovi s Tomem Hardym bude krvelačný Carnage. Jaké další postavy ze Spider-Manova světa chtějí v Sony přivést k životu?
Zdroj: Marvel Comics

The Hollywood Reporter dále říká, že v Sony kromě Venoma a ženské týmovky Silver & Black údajně plánují natočení dalších samostatných filmů, a to konkrétně se záporákem Kravenem a Mysteriem. Kraven the Hunter, úředním jménem Sergei Kravinoff, je v komiksech skvělým lovcem a dokáže lovit divoké šelmy jak pomocí zbraní, tak i holýma rukama. A k tomuto účelu používá sérum na zvýšení jeho síly. Je posedlý Spider-Manem a touží ho ulovit.
 
Quentin Beck chtěl být slavný vždy. Na filmový průmysl talent neměl, a tak se rozhodl, že bude kaskadérem. Aby se zviditelnil, vytvořil si alter ego jménem Mysterio a rozhodl se Spideyho porazit. Nemá sice žádnou nadlidskou sílu, velmi dobře se však vyzná v iluzích, hypnóze a zvláštních efektech, které používá jako zbraň. Na ochranu proti vlastním omamným látkám nosí ochrannou přilbu připomínající skleněné akvárium, což se v komiksech neobešlo bez vtipů ze strany Spider-Mana.

Záporákem ve Venomovi s Tomem Hardym bude krvelačný Carnage. Jaké další postavy ze Spider-Manova světa chtějí v Sony přivést k životu?
Zdroj: Marvel Comics

Pokud snímky Venom a Silver & Black dokáží diváky dostatečně zaujmout, bude to pro trápící se Sony jen a jen plusem. Navíc, jejich nově budované komiksové univerzum by rozšířily ještě spin-offy s Kravenem, Mysteriem či dalšími zajímavými postavami ze stránek komiksů. No a pak tu máme ještě samotného hrdiny Spider-Mana v podání Toma Hollanda, který by měl představovat jakýsi most mezi Sony a Disney (MCU). A přestože je momentálně smluvně vázán pouze s Avengers a Spideyho trilogií, je velká šance, že by se mohl objevit i v některém ze snímků výše. Nuže, stále ve vzduchu visí množství nezodpovězených otázek, ale zdá se, že v Sony na to jdou opravdu pozvolna, což zatím rozhodně není na škodu. Co si myslíte vy? Má podle vás toto rozšířené univerzum kolem Spideyho naději na úspěch?

Domů
Sdílet
Diskuse