Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. července 2017 11:32
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Dominika Cibulková, Leoš Mareš či Rytmus. Jak zvládli příchod léta veřejně známí lidé z našich končin?

MÓDA
Uložit Uložené

Po necelých dvou měsících jsme zpět s výběrem těch nejlépe oblékaných známých osobností z České a Slovenské republiky.

Léto máme v plném proudu a až na pár ojedinělých výjimek nám zatím přináší opravdu pořádně horké a slunečné dny, které je nejlépe prožít někde u vody nebo ve stínu. Většina z nás, včetně známých osobností, proto volí hlavně lehké a pohodlné kousky ideálně ladící k aktuálnímu ročnímu období. Samozřejmě, během návštěv prestižních událostí, jakou je bez nejmenších pochyb i mezinárodní filmový festival Karlovy Vary, je třeba sáhnout po vkusných elegantních kouscích vhodných do společnosti.
 
Během běžných dní byste ale například modelky jako například Karolínu Chomistekovou či Michaelu Kociánovou jen těžko hledali v botách na podpatku či honosných šatech. Kromě jmenovaných krásek ve výběru nebudou chybět ani další ženy z módního prostředí, hudebníci/rapeři, sportovkyně či oblíbený český moderátor. Nebudeme vás už však zbytečně natahovat dalšími větami a raději se přesuneme k pestré škále outfitů, kterými se můžete klidně inspirovat a neuděláte krok vedle.

______________________________________________________________________________________________

Jako první se nám dnes představí PIL C ve vyhledávané box logo mikině z kolaborace Supreme x Comme des Garçons, kalhotách ACRONYM a teniskách Nike x ACRONYM Lunar Force 1. V pozadí stojí nablýskaná červená X5. Z nuly na vrchol za jeden drblý rok.

 

Príspevok, ktorý zdieľa PIL C (@pil_c),

Lukáš v dnešním článku podruhé a tentokrát na zajímavém snímku od Dominika z českého The MAG. Obuté má přitom červené tenisky A Bathing Ape Bape Sta.

 

Príspevok, ktorý zdieľa PIL C (@pil_c),

Nejkrásnější raper ve hře EGO nahozený v luxusní vzorované košili značky Versace a slunečních brýlí Christian Roth. Slovenští hudebníci vědí.

Slovenská ženská tenisová jednička Dominika Cibulková si aktuálně užívá sluneční paprsky v zahraničí jen v lehkých letních kouscích, ke kterým si obouvá například i hříšně drahé pantofle z portfolia módního domu Hermès.

Šperky od značek ALO DiamondsNEVA Oslo či Cartier jsou samozřejmostí, kterou Dominika vynechává jen velmi sporadicky.

Známá česká modelka Daniela Peštová má k módě pochopitelně velmi blízko, o čemž svědčí i většina jejích sofistikovaných ženských outfitů. Důkazem toho je například i záběr níže, na kterém má manželka Paľa Habery na sobě jen svěží overal značky J. Crew.

U českých modelek ještě chvilku zůstaneme, neboť nedávný filmový festival v Karlových Varech navštívila také dlouhonohá Karolína Kurková, kterou prostě milujeme. Milovnice vysoké módy tentokrát vsadila na šaty s květinovým potiskem Fendi a udělala opravdu správný krok.

Ještě o trochu víc zazářila přitažlivá Karolína v nádherné červené róbě od slavné návrhářky Vivienne Westwood.

Do prostředí československé rapové scény se ještě dnes několikrát vrátíme a to například i skrz Yakshu, který patří mezi největší milovníky pouliční módy u nás. Mimo jiné také hlavní organizátor dnes už pravidelné události s názvem FASHION DEALã si během návštěvy Paříže oblékl kousky od Human MadeStone IslandPalaceNike či A Bathing Ape.

Módní vkus nechybí ani zpěvačce Monice Bagárové, která nás tentokrát okouzlila v květinovém kompletu, téměř dokonale splývajícím s živým plotem v pozadí.

Oblíbený český moderátor Leoš Mareš s přítelkyní také nechyběli v Karlových Varech během uznávaného filmového festivalu. Známý český švihák měl na sobě sako a kalhoty značky Blažek a nízké tenisky Valentino. Monika Koblížková zářila v šatech stejné značky se sídlem v Itálii. 

NobodyListen je s módou v úzkém propojení již opravdu dlouhé období a za daný čas si stihl najít svůj vlastní styl. Na snímku níže to potvrzuje v merch tričku Yzomandias a teniskách Converse x Comme des Garçons Play. 

Samotný Yzomandias samozřejmě nesmí chybět v našem pravidelném souhrnu, protože oblékání si v posledních letech mimořádně oblíbil a častokrát ho můžeme vidět v kouscích od Gucci přes Ralph Lauren až po Nike či Supreme.

 

Príspevok, ktorý zdieľa J. Eden (@yzomandias),

Tereza Haščáková, známá pod blogerským pseudonymem TTAPPLE, ve svém oblíbeném Supreme, OFF-WHITE a teniskách Nike Dunk

Léto si plnými doušky užívá i atraktivní tmavovláska Karolína Chomisteková sázející na jednoduché kousky jako například krátké denimové kalhoty či košili. Milé slečny a dámy, klidně se nechte inspirovat. 

Smack podle vlastních slov módu příliš neřeší, ale rád si koupí pěkné kousky, přičemž italské Gucci patří mezi jeho oblíbené značky.
 
P.S. - Pokud jste náhodou nezachytili, tak jen před pár dny jsme zveřejnili i videorozhovor s českým raperem. 

 

Předposlední námi vybranou známou osobností bude krásná Michaela Kociánová, která patří mezi nejúspěšnější a nejkrásnější slovenské modelky vůbec. Skrz záběr níže nám sympatická plavovláska potvrdí známý fakt, že ženy pracující na molech a před objektivy mají v soukromí v lásce pohodlné kousky. 

 

„Vystupujem ako zlatý klinec“ platí v případě piešťanského rodáka do puntíku a to nejen v rámci hudebních festivalů či klubových vystoupení. Na snímcích od Kuby Kříže můžeme vidět Rytmusovu sbírku zlatých šperků, včetně legendární řetězu o váze 1,5 kilogramu. Luxusní hodinky Rolex jsou doplňkem, po kterém touží nejeden z nás, že? 

 

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking,

 

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking,

V případě, že se o módní dění zajímáte trochu blíž, tak určitě nezapomeňte navštívit ani naši stránku Móda Refresher, která vám poskytne vždy jen ty nejzajímavější a nejžhavější informace z módního světa. Děkujeme za podporu!

Domů
Sdílet
Diskuse