Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. července 2017 8:58
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Thor, Hulk a Loki společně bojují proti silám, které chtějí zničit jejich domov v úžasném traileru na jednu z nejočekávanějších marvelovek

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Naši oblíbení hrdinové se z části změní, ale jejich základ zůstane stejný.

Thor: Ragnarok vypadal vábivě již od svého prvního traileru. Byla v něm skvělá chemie, šílené barvy, dostatek humoru, akce... Prostě všechno, co od klasické marvelovky čekáte. Nejnovější ukázka však filmu nasadila jakýsi punc stylovosti a nám se tak důvěra v Taiku Waititiho, zdá se, skutečně vyplatila. Co můžeme čekat? Jak jsme vás již v našem dlouhém vlákně článků informovali, Thor: Ragnarok přinese do této série pár menších změn a tím nemyslíme jen nový sestřih Chrise Hemswortha. V první řadě bychom se měli dočkat o něco tíživějšího příběhu, ve kterém dostane Thor řádně za vyučenou, jeho kladivo Mjolnir skončí rozdrcené na kousky a on sám bude uvězněn na cizí planetě. Podobný „kopanec“ může očekávat i Thorův rodný Asgard, no doufáme, že nebude zničen úplně do základů. Ke staré partě se připojí i nové postavy (např. Grandmaster, Hela či Valkyrie) a Hulkovy reakce v jeho zelené „monstrózní“ podobě budou rovněž značně odlišné (vzhledem k tomu, že se v ní nachází až příliš dlouho).

Film režíruje Taika Waititi (Hunt for the Wilderpeople, What We Do in the Shadows) a můžeme se těšit na stará i nová jména, jakými jsou například Chris Hemsworth (Thor), Cate Blanchett (Hella), Mark Ruffalo (Hulk/Bruce Banner), Tom Hiddleston (Loki)Idris Elba (Heimdall)Sir Anthony Hopkins (Odin)Tessa Thompson (Valkyrie)Karl Urban (Skurge)Jeff Goldblum (The Gradmaster), Benedict Cumberbatch (Doctor Strange), Jamie Alexander (Sif) a pár dalších. Thor: Ragnarok v našich kinech očekáváme 2. listopadu 2017. Jak se vám líbí trailer?

Thor, Hulk a Loki společně bojují proti silám, které chtějí zničit jejich domov v úžasném traileru na jednu z nejočekávanějších marvelovek
Zdroj: Marvel Studios
Domů
Sdílet
Diskuse